Billiga bostäder på Mallorca

Lägenheter till salu på Mallorca – mycket bra pris på CALA D’OR nära stranden

Mallorca har satsat hårt de senaste åren och ön har rustats upp rejält. Resultatet har inte låtit vänta på sig, och den gamla charterklassikern har gjort en riktig klassresa, och är nu en av de hetaste destinationerna i Europa, såväl vad det gäller turism som köp av bostad.

Efter Corona är det precis som på andra ställen i Spanien främst nyproduktion som gäller. Köpare vill ha något nytt och fräscht och man är inte längre villiga att betala miljoner för slitna gamla hus eller lägenheter. Det byggs lite olika projekt runtom Mallorca under 2021. Se till exempel denna nyproduktion i Palma.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev med de mest prisvärda fastigheterna från banker på Mallorca.

Läs reseguide Palma stad. Guide till Mallorca.

Äldre artikel nedan med några bankobjekt. Just bankobjekt är inte längre något som går att få tag i På Mallorca i någon större utsträckning. Denna kris är inte alls lik den som följde efter finanskrisen 2008. Denna gång har bankerna flaggat för att det ”blir inga bankobjekt”. Marknaden överlag riktar istället in sig på nyproduktion, och främst då i lyxsegmentet.

Köp lägenhet på CALA D’OR Mallorca från 135, 000 Euro

[UPPDATERING 5/5, 2015] Nu återstår det endast (vi sålde en där till en svensk nyligen) 3 lägenheter i denna urbanisation. 3 sovrum. Från 155 000 Euro. Det finns också några andra bostäder till salu i området (bankåtertag). En lägenhet för 96000 samt två lyxhus för 481200 (vid marinan Cala Llonga). [Uppdatering juli. Samtliga lägenheter är sålda]

(artikel från juli-2014 nedan)

Vik Cala Mondrago som ligger i närheten
Vik i närheten

22 lägenheter till salu, 86-89 m2. Från 135000 till 157300 Euro i pris. Lägenheterna ligger nära stranden i ett urbant och väletablerat område som är populärt bland turister (området hör till staden Santanyi). Det föreligger således goda möjligheter att hyra ut lägenheten och göra sig riktigt fina inkomster tämligen omgående.

Lägenheterna har 3 sovrum och 2 badrum. Vissa har stor veranda, medan andra har trädgård och lägenheterna på övervåningen har stora solterrasser med utsikt. Samtliga bostäder har fullt utrustade kök, ”built-in”-garderober och dubbla fönster. Det hör dessutom privata parkeringsplatser och förvaringsutrymme till samtliga lägenheter. I området återfinns det ett stort poolområde. Läs mer om Cala d´Or i Expressen.

Vi kan erbjuda banklån upp till 90 procent på dessa, och andra lägenheter och hus, på Mallorca. Samtliga visningar sker med svensktalande personal.

Bilder

Att få tag i lägenheter i denna standard till dessa priser är normalt sett mycket svårt på Mallorca. Dock frodas segmentet med lyxbostäder på ön. Vi har flera objekt i databasen som hör till det övre segmentet som också fallit i priser. Skriv till info@spanskafastigheter.se för mer information.