Lägenhet med turistlicens för uthyrning i trendiga Grácia i Barcelona

Visserligen tar det endast 15 minuter att promenera från Plaza de Catulunya i hjärtat av Barcelona till området  Grácia, men det känns ändå som två skilda världar. Grácia har sedan långt tillbaka en väldigt egen atmosfär, och kvarteren lockar till sig fria själar, konstnärer, musiker och intellektuella. Detta har också medfört att nya restauranger med ekologisk mat, hippa nattklubbar och butiker först och främst etablerar sig i just Grácia.

Grácia anses vara en mycket lugn och säker stadsdel trots pulsen, och i området ligger det väldigt få hotell, vilket gör att lägenheter med turistlicens är mycket eftertraktade. Vilket för oss till nästa punkt:

Lägenhet med turistlicens till salu i Grácia

Välkommen till denna fantastiska lägenhet i mysiga området Gràcia med turistlicens. Med denna licens kan du korttidsuthyra lägenheten. Lägenheten välkomnar dig med ett ljust vardagsrum med en fransk balkong.

Bostaden har två sovrum och två badrum. Ett av sovrummen har en terrass. Sovrummet har även ett eget badrum. På andra våningen finns det andra sovrummet. Lägenheten ligger i en lugn gata. I närheten finns många små torg med uteserveringar året om. Kommunikationer i närheten.

Referens: SFgracia

Pris: 399 900 € Skriv till info@spanskafastigheter.s e för att boka visning (vi har även fler bilder att skicka).
Byggnadsår: 1872
Energiprestanda: 96 kWh/kvm och år
Adress:
Barcelona | Grácia
Typ:
Lägenhet
Upplåtelseform:
Friköpt
Rum:
3 rum varav 2 sovrum
Byggyta:
68 kvm på vån 1 av 2
Hiss:
Nej
Byggår:
1872
Webbnr:
12497-CR061
Energiklass: E

Bilder:

Skriv upp er på vårt nyhetsbrev för Barcelona med omnejd här.

Guide till Barcelona.

Bo billigt i Barcelona.