Lägenhet med 2 sovrum och stor terrass med havsutsikt i Nerja (prissänkt)

Underbar terrass och fantastisk utsikt!

Denna penthouselägenhet är en pärla högst upp i San Juan De Capistrano, denna prisbelönta vackra vita by, en del av Nerja stad.
I detta vackra område med grönska och blomsterprakt finns gemensamt poolområde, affär, kaféer och restauranger!

Lägenheten

Lägenheten som är totalrenoverad har en underbar, stor och härlig terrass! 360-graders panoramautsikt med sol från morgon till kväll, skugga under tak. Här njuter man hemma!

Hela bostaden går i ljusa och fräscha färger och är renoverad med hållbara material som smälter in i originalarkitekturen.

Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, stort glasparti med dörrar ut mot terrassen. Två sovrum, master bedroom med egen utgång till terrassen, tre inbyggda förvaringsmöjligheter, diskmaskin, tvättmaskin, AC, Internet, TV, kanalpaket (gratis internet- och kanalabonnemang tack vare avtalad antenn på baksidan), dricksvatten i kranen.

Stort vackert poolområde inom föreningen med affär och tre restauranger ca 200 m från lägenheten.

Lägenheten ligger i San Juan de Capistrano som är en vacker och fridfull del av Nerja, en lugn stad som lever året om. Området är tyst tack vare en helt isolerad bergtunnel för stora vägen. Området ligger inom den fördelaktiga mikroklimatzonen med något varmare vintrar och något svalare somrar, vilket ger behagliga vistelser året om. Välskött område med blommor, palmer m.m. som sköts av urbaniseringen.

Fri parkering utanför.

Bilavstånd 40 min från Malaga internationella flygplats.

Lägenheten säljs möblerad och utrustad.

Lägenheten är attraktiv hos samarbetsparters för uthyrning. Området är lugnt och attraherar lugna skötsamma hyresgäster.

Varmt välkommen för visning!

Lägenhet: ca 68 m2, terrass ca 35 m2
Gemensamhetsförening avgift: ca 2300 €/år
Fastighetsskatt: 400 €/år

Referens: SFCapuchinos

Pris 299 000 € (prissänkt från 315 000 €)

Skriv upp er på vårt nyhetsbrev här.

info@spanskafastigheter.se

Allt om att investera i Spanien.

Scroll down to content