Lägenhet till salu i det mest eftertraktade läget i Malaga stad – SOHO (prissänkt!)

Lägenheter i detta område i Malaga centrum är svårt att få in till försäljning och de är mycket eftertraktade för uthyrning.

[Obs. Se också Nytt projekt i exklusiva Limonar.]

Lägenhet i Soho i Malaga
Stor lägenhet i Soho med utsikt mot katedralen och mot hamnen!

Lägenheten ligger på den åttonde våningen på den välkända gatan Alameda Colón i det mycket populära Soho-området i Málagas hamn med fin utsikt in mot centrum och katedralen som tornar upp sig i bakgrunden, och blickar man söderut så har man hamnen i sikte.
Den består av 4 sovrum, vardagsrum, kök med tvättrum, 2 badrum.
Grymt bra läge med alla sevärdheter, affärer, restauranger och stranden inom några minuters gångpromenad.

Malaga är glödhett bland internationella köpare

Bara så sent som igår rapporterade medierna att George Clooney och en grupp med producenter vill köpa Malagas fotbollsklubb då detta ligger i linje med deras andra planer att göra staden till ”nya Hollywood”. Förra året öppnade Antonio Banderas en omhuldad teater som tagit upp kampen med städer som London och Berlin om internationella musikaler. I denna trendiga stad finns det just nu inget trendigare område än just SOHO. 

Guide till Malaga.

Fastighetskatt: 500€/år
Föreningsavgift: 960€/år

Ytor: 118m2.
Referens: SF Soho
Pris:  399 995 € (tidigare 412 500€) Prissänkt.

OBS! Se PDF-Kalkyl lägenhet uthyrning Malaga centrum från vår dottersida för uthyrning, på beräknade intäkter för uthyrning (exemplet räknar med att du själv bor i lägenheten under vissa perioder på året) Enligt statistik från Spainhouses.net är den genomsnittliga kostnaden för långtidsuthyrning i Malaga Centro 1103 €/månaden. Vi rekommenderar dock kortids-uthyrning för att maximera intäkterna.