Charmigt hus med pool i närheten av den vita byn Torrox Pueblo

Detta mycket charmiga hus med ett sovrum ligger en kilometer från Torrox Pueblo och det är bara 2 minuters körväg till stranden (15 minuter till golf).

Huset är litet, men har pool, och är ett bra alternativ för dig som alltid drömt om att ha en finca med pool på den andalusiska landsbygden, och som inte vill spendera flera miljoner på det. Dessutom tillkommer hela 3000 m2 land, som har mogna fruktträd och en brunn som förser huset med vatten.

Huset som ligger i sydläge har 1 sovrum, 1 badrum, vardagsrum med öppen spis. Huset har också en terrass på 30 m2 med utsikt över landsbygden och havet som breder ut sig i horisonten. Den fina poolen är 4×11 m2.

Torrox Pueblo är en by i klassisk andalusisk stil som inte exploaterats av turismen utan behållit sin härliga spanska charm. Det finns massor av historia längs de branta gatorna där du bland annat kan hitta spår av romarna. Utöver sin starka historia är man förstås mycket stolta över epitetet ”Europas bästa klimat” och de vackra naturområdena som ger Torrox-regionen en mycket fin inramning.

Byn ligger endast 4 kilometer från den lite större staden Torrox Costa och det är nära till flygplatsen i Malaga.

Övrig info:

Bilder:


Läs också:

Köpa hus i Spanien

Hitta billiga flyg på nätet

Hyra hus i Spanien