Pool radhus Calhonda

Bankåtertagande -flera billiga radhus i Calahonda, Marbella

När man först började släppa bankobjekt så sålde de mest attraktiva objekten slut fort. Det kommer dock ständigt nya bankåtertaganden. Ofta rör det sig dock om lägenheter eller hus som ligger i inte så attraktiva områden. Dessa mycket prisvärda radhus nedanför är dock ett lysande exempel på att det fortfarande kommer in hus även i attraktiva områden, som Calahonda, strax utanför Marbella. Calahonda som hör till Mijas Costa ligger mellan Marbella och Malaga. Området är grönt och fint och det finns liv och rörelse med restauranger i området.

Calahondas främsta dragplåster är dock dess långa (längst på Solkusten) strand som är hela 4, 5 kilometer lång. Härifrån är det för övrigt nära till Svenska Skolan i Fuengirola, flygplatsen i Malaga, vattenlandet i Mijas Costa, den vackra byn Mijas Pueblo och massor av golfbanor.

View Larger Map

Bankobjekt Calahonda – 7 radhus till salu

Bankobjekt, 7 st radhus kvar till försäljning i Calahonda nära Marbella på den västra sidan av Costa Del Sol. Dessa fastigheter ligger i urbanisationen El Sitio de Calahonda med gemenskapspool och grönområden. Radhus på 2 plan med 3 eller 4 sovrum, från 126 m2 till 143 m2. 2 badrum, en toalett, kök, terrass, patio, trädgård, och parkering utanför.

Läs mer om bankåtertagande över hela Spanien.

Priserna på radhusen: från 166,800 Euro till 189,400 Euro.

Vad det gäller bilder så är banken dåliga på att ta flera kort (informationen överlag är tunn eftersom de ändå hinner sälja slut så fort). För den som vill investera i bankobjekt gäller det dock att komma ner till Spanien, att ha finansieringen klar och sedan åka runt på plats och titta på objekt.

På grund av vårt unika samarbete med den spanska storbanken La Caixa kommer vi få bankonjekt, allt från lägenheter och hus till hotell och land före andra mäklare. När nya attraktiva objekt dyker upp (de har objekt över hela Spanien) så gäller det dock att slå till snabbt. Vi förklarar gärna närmare hur det går till att köpa bankobjekt. Skriv till spanienkontoret@spanskafastigheter.se för mer information.

Finansiering på bankåtertagande i Spanien

På bankobjekt kan du få upp till 90 procent lån av den totala köpesumman. I samarbete med Spanska Fastigheter har La Caixa lanserat ett koncept som innebär att samtliga svenskar som vill låna av dem får snabb behandling av svensktalande personal.