Bostad i Spanien? Mäklare med fokus på bra investeringar för dig som vill köpa hus eller lägenhet för uthyrning

Nybyggda radhus i Malaga – Nyss släppta – nära stranden under miljonen SEK!

[Denna promotion är inte längre till salu. skriv till info@spanskafastigheter.se för alternativa radhus i och runt Malaga]

Vår samarbetspartner La Caixa har precis släppt dessa nybyggda radhus som ligger endast 20 minuter från flygplatsen i Malaga, i ett fint, typiskt spanskt bostadsområde som ligger längs breda och fina stränder. Detta är ett av de bättre banksläpp vi sett på Costa del Sol under det senaste året. Vi väljer därför dessa radhus att lyftas fram som ”Månadens Objekt” i april.

Vår mäklare bor precis bredvid Benajarafe och gillar det väldigt mycket. Han har följande att säga om området:”Mycket spanskt, som att gå tillbaka lite i tiden, bra ställe, fin playa endast 20 minuter från flygplatsen. Det är mycket grönska och stora, långa stränder. Det ligger butiker och restauranger, bank, bageri med mera efter stränderna. Man har precis rustat upp strandområdet med palmer, etc. Det har blivit riktigt fint.”

 

Husen ligger nära stranden

Om radhusen till salu i Malaga

Radhusen har 2 våningar. Vissa hus är utrustade med torn som har tillgång till soldäck. De flesta husen har parkering på tomten, eller källargarage. Trädgård på baksidan och framsidan av huset. Husen är mycket ljusa och har 2 eller 3 sovrum, 2 badrum (samt en mindre toalett), eller 1 badrum och toalett. Kvaliteten håller hög klass, dubbla fönster, kakelgolv, etc.

Bankens beskrivning: ”Hus i bostadsområdet The Binznagas med områdespool, trädgårdar och sportområde. Hotell-upplevelse placerat endast 5 minuter från stranden. Lugnt bostadsområde som är väl sammankopplat med Malaga centrum där du hittar alla typer av tjänster och butiker, och med goda förbindelser till motorvägen”.

Är du intresserad av att se dessa radhus på plats? Skriv då till spanienkontoret@spanskafastigheter.se Ange ditt fulla namn samt telefonnummer (krav från banken för att utesluta oseriösa aktörer). Ange referensnummer: SF1087

Dessa kommer förmodligen sälja slut relativt fort. Är ni intresserade hör av er så fort som möjligt till vår mäklare. När banken nyligen la upp 23 kraftigt prissänkta lägenheter i centrala Torrevieja sålde 18 av dem slut på 2 veckor.  När det väl kommer ut den här typen av kvalitet till riktigt bra priser är det många större investerare som går in och köper upp flertalet bostäder i samma område. Dessa investerare har dock ingen förtur. Det är först till kvarn som gäller.

Bilder:

Märkt som , , , , , , ,

1 Respons »

  1. Jag är intresserad av att se mer av området/husen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Månadsarkiv