Lägenheter till salu på Mallorca – mycket bra pris på CALA D’OR nära stranden

Mallorca har satsat hårt de senaste åren och ön har rustats upp rejält. Resultatet har inte låtit vänta på sig, och den gamla charterklassikern har gjort en riktig klassresa, och är nu en av de hetaste destinationerna i Europa, såväl vad det gäller turism som köp av bostad.

Detta i kombination med att man inte byggt så mycket på Mallorca har gjort att priserna här inte sjunkit som de gjort på fastlandet. Utbudet av prisvärda fastigheter på Mallorca är således mycket tunt. Dock har vår samarbetspartner (läs om vårt unika kontrakt här) banken La Caixa ett riktigt bra utbud av bankåtertaganden på Mallorca. Just bankobjekt är i princip det enda alternativet man har om man vill göra en bra investering i en lägenhet eller ett hus på Mallorca. Prenumerera på vårt nyhetsbrev med de mest prisvärda fastigheterna från banker på Mallorca.

Obs, de billigaste bankobjekten vi har i databasen just nu på Mallorca (bland annat i huvudstaden Palma) ligger på runt 50-60000 Euro! Perfekta renoveringsobjekt. Läs reseguide Palma stad. Guide till Mallorca.

Ett bra exempel på tillgängliga investeringar på Mallorca just nu är följande lägenheter (i skrivande stund finns det 2 stycken kvar till salu) på vackra Cala d´Or, som anses vara en av de mest charmiga områdena på hela Mallorca:

Köp lägenhet på CALA D’OR Mallorca från 135, 000 Euro

[UPPDATERING 5/5, 2015] Nu återstår det endast (vi sålde en där till en svensk nyligen) 3 lägenheter i denna urbanisation. 3 sovrum. Från 155 000 Euro. Det finns också några andra bostäder till salu i området (bankåtertag). En lägenhet för 96000 samt två lyxhus för 481200 (vid marinan Cala Llonga). [Uppdatering juli. Samtliga lägenheter är sålda]

(artikel från juli-2014 nedan)

Vik Cala Mondrago som ligger i närheten
Vik i närheten

22 lägenheter till salu, 86-89 m2. Från 135000 till 157300 Euro i pris. Lägenheterna ligger nära stranden i ett urbant och väletablerat område som är populärt bland turister (området hör till staden Santanyi). Det föreligger således goda möjligheter att hyra ut lägenheten och göra sig riktigt fina inkomster tämligen omgående.

Lägenheterna har 3 sovrum och 2 badrum. Vissa har stor veranda, medan andra har trädgård och lägenheterna på övervåningen har stora solterrasser med utsikt. Samtliga bostäder har fullt utrustade kök, ”built-in”-garderober och dubbla fönster. Det hör dessutom privata parkeringsplatser och förvaringsutrymme till samtliga lägenheter. I området återfinns det ett stort poolområde. Läs mer om Cala d´Or i Expressen.

Vi kan erbjuda banklån upp till 90 procent på dessa, och andra lägenheter och hus, på Mallorca. Samtliga visningar sker med svensktalande personal.

Bilder

Att få tag i lägenheter i denna standard till dessa priser är normalt sett mycket svårt på Mallorca. Dock frodas segmentet med lyxbostäder på ön. Vi har flera objekt i databasen som hör till det övre segmentet som också fallit i priser. Skriv till info@spanskafastigheter.se för mer information.

Delta i diskussionen

4 kommentarer

  1. Jag heter Towe inte Annelie och skrev inte till er 2014. Jag tar helst samtal eller länkar via sms mitt minimum är 1.500.000 sek och max 1.700.000

  2. Jag letar efter en liten etta eller studio i Port de Alcudia, Calador, Alcudia playa de muro, Canpicafort. Nära till havet max 2km och balkong. Jag har inte körkort. Min budget är 1.300.000-1.600.000

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.

Scroll down to content