Bostad i Spanien? Vi specialiserar oss på bra investeringar för dig som vill köpa hus eller lägenhet för uthyrning

Lägenhet i Torrevieja till salu – nybyggda bostäder med havsutsikt säljes till bra pris

Priserna på nybyggda lägenheter på Costa Blanca i allmänhet och i Torrevieja i synnerhet är för närvarande mycket bra. Få är villiga att köpa begagnade objekt när man kan få nyproduktion, fräscha lägenheter med stora solterrasser och havsutsikt, och 2 sovrum för cirka en miljon kronor. Det är också (i de flesta fall) en mycket bättre investering på sikt. Skulle det behövas ett lån samarbetar vi med LaCaixa bank som erbjuder förmånliga räntor, svensktalande personal, etc. De ger oss också tillgång till alla deras bankobjekt, samt att vi får bankobjekt före alla andra mäklare eftersom vi har International Brokers License.

Det går att göra rejäla fynd på bankobjekt, på såväl nyproduktion som andrahands-objekt. Dock fungerar processen lite annorlunda, och man måste vara beredd att slå till väldigt fort. Skriv till spanienkontoret@spanskafastigheter.se så berättar vi mer hur det fungerar.

Enligt vår mäklare som nyligen åkt runt och besökt de mest intressanta nybyggda, eller snart färdigställda, bostadsområdena runt Torrevieja så är följande urbanisation den mest intressanta just nu:

Aqua – nybyggda lägenheter med havsutsikt vid La Mata stranden

 •  OBS, bygget står färdigt juli 2014, och det rör sig om 40 lägenheter. De flesta är redan sålda. Nästa fas står färdig juli 2015 (flertalet av dessa är också redan sålda). 
 • Dessa lägenheter i Torrevieja ligger nära den populära La Mata stranden. Det finns också ett stort antal butiker, restauranger och barer i närheten. Avståndet till havet är endast 300 meter.
 • Stor takterrass (60 kvm) med havsutsikt eller lägenhet med privat trädgård.
 • 2 sovrum och 2 badrum samt vardagsrum och öppet kök.
 • Stort och fräscht poolområde som hör till byggnaden.
 • Modern arkitektur och allt byggmaterial håller toppklass (byggnaden är bland annat jordbävningssäker).
 • Parkering ingår.

Övrig information:

 • Pris: 125 000 Euro för lägenhet med trädgård, 139 000 för lägenhet med solterrass. 
 • Yta 69 m2
 • Vill du ha mer information om dessa nybyggda lägenheter i Torrevieja? Skriv till info@spanskafastigheter.se
 • Ange referensnummer SF201407

[Uppdatering av vår mäklare i området, september: Aqua 1 (de gamla) är 40 st. varav 26 sålda så det finns övervåningar på 60m 2 kvar med fin havsutsikt,  från 139 000€, 125 000€ för lägenheter på nedre plan. De nya lägenheterna har de släppt, och de har mer havsutsikt eftersom de ligger högre, men har mindre solterass, ca 45m2 men fördelen är att man går upp till solterassen från sin lägenhet. Aqua 1 måste man gå ut ur lägenheten. Kostar från cirka 135 000€ klara i april-15, troligtvis tidigare.  Aqua 1 är keyready! urb. avg. ca 20-50 € mån.]

Några bilder:

Köpa lägenhet i Torrevieja? Skriv till oss

Hela Costa Blanca ökar stadigt i popularitet (inte minst tack vare alla flyglinjer som tillkommit från Sverige och Norge de senaste åren), och det finns flera fina områden i såväl söder som norr som man kan fynda lägenheter i för tillfället. Läs mer om de bästa områdena på Costa Blanca. Torrevieja är en av de mest omtyckta städerna längs kusten och är tillsammans med regionens huvudort Alicante en mycket bra utgångspunkt för den som ännu inte utforskat denna del av Spanien.

Många frågar varför vi inte lägger upp fler bostäder på hemsidan? Svaret är att vår filosofi är inte att lägga ut en omfattande databas med samtliga objekt som vi har till salu. Vi inser att endast en bråkdel av alla bostäder som finns till försäljning är intressanta för svenskar som vill köpa semesterbostad, eller investerare som letar efter en lägenhet som direkt kan ge en bra inkomst via uthyrning. Kvalitet för kvantitet. Dessutom är den spanska marknaden just nu så het internationellt att de absolut bästa objekten blir sålda innan man hinner ta bort dem ur databasen. De bästa bankobjekten försvinner bara på en till ett par dagar efter att de läggs ut.

Det bästa tillvägagångssättet för dig som vill köpa lägenhet i Torrevieja, eller annan del av Costa Blanca, är alltså att du skriver till oss och berättar vad det är du letar efter så kan vi återkomma med de bästa alternativen på marknaden här och nu.

De områden vi rekommenderar är främst La Mata, La Zenia, Atos de la Bahia och Villa Martin. i dessa områden finns det nybyggda lägenheter med 2-3 sovrum och havsutsikt från 99, 000 Euros!

Är du inte riktigt bekant med området så utgå från Alicante eller Torrevieja och ta ett förutsättningslöst möte med mäklarteamet. Du har för möjlighet även möjlighet att hyra lägenhet eller hus, från ett par dagar upp till ett år, via oss. Vill du veta mer? Skriv till spanienkontoret@spanskafastigheter.se.

Om Torrevieja

Solnedgång Torrevieja ligger cirka 6 mil söder om flygplatsen i Alicante. Staden har omkring 100, 000 invånare och var från början en fiskeby och stor exportör av salt (svenska och holländska skepp stod för frakten). Saltsjöarna som ligger i närheten av Torrevieja sägs vara bland de mest hälsosamma platserna i världen.

Här finns också härliga marknader och köpcentrum för shopping, stränder, vattenfontäner, naturparker, restauranger i världsklass och mycket mera. Det kanske mest populära området för de som vill bosätta sig i Torrevieja är La Mata i nordöstra delarna. Vi rekommenderar även att du tittar på lägenheter i närliggande Orihuela som är mycket fint.

Läs också

Billiga flyg till bland annat Alicante

Boka hotell i Spanien

Guide till Costa Blanca

Märkt som , , , ,

2 Responser »

 1. hejsan!

  är intresserad av att köpa en bostad la mata, costa blanca. önskar 2 sovrum, gärna m havsutsikt och närhet till havet men ändå nära ett köpcentrum och restauranger. Har ni några sådana objekt?
  prisklass max 140000 euro

  mvh

  Anna-Lena

 2. Det har vi. Svar skickat via e-post!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Månadsarkiv