Lägenhet i San Juan de Capistrano i Nerja – 2 sovrum och havsutsikt

Belägen i det populära området San Juan De Capistrano i Nerja. Ljus och fräsch.

Fantastisk lägenhet i sydväst läge. Stort ute-område. Vardagsrum med nyrenoverat öppet kök.

2 sovrum samt ett badrum.

Parkering finns precis utanför fastigheten. I området finns ett av de största pool områdena i Nerja.

San Juan de Capistrano är genomgående ett av de bättre områdena för uthyrning av bostäder (vi har färsk och historisk statistik via vår dottersida)
Yta: cirka: 60 m2.
Gemenskapsavgift cirka 1800 € per år.

Referens: SF San juan

Pris: 239 000 €

Lägenheten gick först ut i vårt nyhetsbrev. Skriv upp dig på kommande nyhetsbrev här.

Skriv till info@spanskafastigheter.se  för mer information eller för att boka visning av lägenheten i San Juan de Capistrano.

Publicerat av Anders Larsson

Vår huvud-mäklare Anders Larsson bor några meter från beachen på Costa del Sol, med sin spanska fru och barn. Han har bott på Solkusten i snart 20 år. Anders kan Andalusien och främst då Nerja, och de andra områdena runt Malaga, utan och innan, och hittar inte han det du söker...finns det inte. Anders kontaktnät är helt unikt, och han arbetar på chefsnivå med spanska banker, internationella investeringsgrupper och deltar regelbundet i seminarium tillsammans med investment-avdelningen för den spanska storbanken La Caixa. Det han tycker är allra roligast är dock att vara ute och visa bostäder för svenska familjer som söker sitt livs investering i Anders favoritområde i Spanien - östra Costa del Sol. Skicka E-post och berätta vad det är du söker så återkommer han med ett mail när han hittat det. Du kan förstås också be honom ringa upp dig. Skriv ner ditt telefonnummer i mailet, och ange vilka dagar/tider du vill bli uppringd så återkommer han. Anders E-post spanienkontoret@spanskafastigheter.se Hans telefonnummer i Spanien är: 0034 669 738 682 Skype: spanskafastigheter.se Eller besök honom i Nerja på Calle Pintada 9 (nära Balcon de Europa). Han kan också ge dig råd om den spanska livstilen, samt ge praktisk information om hur skattesystemet fungerar, hur man skaffar telefon, osv. Hoppas bara du förstår värmländska. :-)

Delta i diskussionen

1 kommentar

  1. Hej är intresserad av lägenhet /radhus med terass el uteplats gärna fin utsikt gångavstånd till stan.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.

%d bloggare gillar detta: