Lägenhet till salu i det mest eftertraktade läget i Malaga stad

Lägenheter i detta område i Malaga centrum är svårt att få in till försäljning och de är mycket eftertraktade för uthyrning.

[Obs. Nytt projekt i exklusiva Limonar. 28/11 2019]

Fastigheten ligger ett kort stenkast från tågstationen Maria Zambrano. 15 minuters promenad till de historiska kvarteren. 5 minuters promenad till närmaste strand.

Den berömda fästningen Alcazaba ligger på ca. 15-20 minuters promenad bort. Under 15 minuters promenad bort ligger också det supertrendiga området SOHO som blomstrat sedan den nya hamnen byggdes. Också under 15 minuter till parken Jardines Picasso.

Man kommer också snabbt ner till den nya, hypermoderna hamnen med alla restauranger, affärer, båtar etc . Detta läget gör att detta objekt är ett av de mest eftertraktade i Malaga stad för dagen.

Lägenheten har 2 sovrum, 1 badrum, fullt utrustat kök. Terrass med havsutsikt. Ytan ligger på ca 72 m2.

Guide till Malaga.

Pris: 210 000 €

Ref: SFM504
Skriv till info@spanskafastigheter.se för mer information.

OBS! Se PDF-Kalkyl lägenhet uthyrning Malaga centrum från vår dottersida för uthyrning, på beräknade intäkter för uthyrning (exemplet räknar med att du själv bor i lägenheten under vissa perioder på året) Enligt statistik från Spainhouses.net är den genomsnittliga kostnaden för långtidsuthyrning i Malaga Centro 1103 €/månaden. Vi rekommenderar dock kortids-uthyrning för att maximera intäkterna.

 

Publicerat av Jan Nilsson

Jan sköter denna sida, och tar emot all E-post (har de att göra med mer än allmänna frågor angående objekt skickas de vidare till Anders som sköter mäklarbiten från Spanien), skriver inlägg på sidan, etc. Skulle det av någon anledning inte fungera att använda sig av E-postfunktionen, eller om det är något brådskande, kan du ringa upp Jan (kvällstid) på 0570-711048. Vill du veta mer om Jan kan du läsa sidan "Om spanska fastigheter".

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.

%d bloggare gillar detta: