Bra investering i centrala Nueva Andalucia till salu – saltvattenpool i området

Lägenhet är belägen i den mycket efterfrågade urbaniseringen Azahara I, i centrum av Nueva Andalucia.

Lägenheten ligger i östriktning med fantastisk utsikt över berget ”La Concha”, Aloha golfbana och delvis utsikt över havet.

Lägenheten består av kök + tvättstuga, sovrum, badrum och vardagsrum.

Terrassen på 10 m2 är täckt med möjlighet till att stänga den och förlänga vardagsrummet, men fortfarande ha en uteservering på 8 m2 för att njuta av solen och vyerna.

Lägenheten erbjuder flera renoveringsmöjligheter, inklusive möjligheten att bygga ett andra sovrum på grund av att det nuvarande sovrummet är hela 73 m2 stort.
Parkeringsmöjlighet bara några meter från ingången i en täckt parkeringsplats, vilket gör det möjligt för personer med nedsatt rörlighet att komma fram till bostaden utan problem.

Urbaniseringen erbjuder stora gemensamma trädgårdar och har dessutom en saltvattenpool lämplig för såväl barn och vuxna.
Detta är den perfekta lägenheten för en investering i Nueva Andaluica. Området har en stark efterfrågan vad det gäller uthyrning. Detta i kombination med det låga priset på fastigheten och dess närhet till bekvämligheter gör denna lägenhet till ett av de bättre köpen i Marbella-området just nu.

Vårt nyhetsbrev för Västra Costa del Sol.

info@spanskafstigheter.se

Referens: SF3271477

Pris: 189 000 €

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.

Scroll down to content