Bostad i Spanien? Mäklare med fokus på bra investeringar för dig som vill köpa hus eller lägenhet för uthyrning

Prisvärd och stor lägenhet med 2 sovrum i Capistrano Village, Nerja

[Reserverad 18/10] Lägenheter i Village försvinner fort från marknaden nu så det gäller att kunna agera snabbt. Skriv till info@spanskafastigheter.se vid intresse för denna bostad. Vi anordnar visningar from 28/9, men den är uthyrd då och då så vi behöver dubbelkolla först.

Lägenheten är ett så kallat townhouse och ligger i området Capistrano Village, ca 25 min promenad till centrum. Boytan är i dag ca 90 kvm och består av kök, vardagsrum med öppen spis, 2 sovrum och 2 badrum. (Ett av sovrummen har en suite). Terass i sydväst på övervåningen med matbord och solstolar. Från det andra sovrummet på nedervåningen når man trädgården med en liten gräsmatta, blommor och ett apelsinträd. Det finns ett sovrum till på ytterligare ca 15 kvm, som är i behov av renovering. Ett helt nytt kök har installerats 2016. Köket har spis med keramikhäll, kyl med liten frysdel och diskmaskin.

För den som letar i detta område rekommenderar vi att ni bokar visning snarast möjligt. Vill ni snabbt ha info om liknande lägenheter i Capistrano Village skriv upp er på vårt nyhetsbrev för Nerja.

Det finns två AC/luftvärmepumpar, en på vardera våning.
Parkerar gör man ute på gatan, där man hittar en plats. Bussar till stranden och centrum går från korsningen ovanför lägenheten och
kostar 1 euro.
Planlösning:

 • Man kommer in på övervåningen via en utvändig trappa, direkt i vardagsrummet som har en öppen planlösning med köket och utgång till terrassen. Man når även trädgården från en trappa på terrassen.
 • Innanför kök och vardagsrum finns ett sovrum med dubbelsäng. Sovrummet har ett eget badrum, med dusch och toalett.
 • Trappa från vardagsrum leder ner till ett stort allrum som är ett sovrum, med 2 sängar + en bäddsoffa. Där finns utgången till den lilla trädgården. En liten hall till höger när man kommer ner i allrummet/sovrummet och där finner man det andra badrummet, med badkar och tvättmaskin.

Capistrano är inte bara berikat med massor av grönytor – här finns också restauranger och barer direkt i området (samt busstation och nära till tennisbanor, etc. Det går buss en gång i timmen till stranden). Det är cirka 10 minuters bilfärd till grottorna i Nerja och centrum åt andra hållet med alla affärer och restauranger. Det ligger även butiker och större stormarknader i det omedelbara närområdet, på bekvämt gångavstånd.

Övrig info och sammanfattning:

 • Pris 230 000 €
 • Referens: SFEcapistranovillage
 • Skriv till info@spanskafastigheter.se för mer information.

Några bilder:

Läs också: bästa köpen i Nerja i olika prisklasser (uppdaterad senast 1/8)

 

 

Märkt som , , , ,

3 Responser »

 1. Hej !
  Vi sitter och tittar på en lägenhet ni har till salu , i Capistrano village 2 sov.
  Vår fråga är ; Är området en urbanisation ? Finns det tillhörande poolområde ?
  Är det möjligt att få fler bilder över lägenheten och själva området ?

  Mev vänlig hälsning. Ann-Helen Hansson Ekerlin / Urban Hansson

 2. Ser fin ut! Hur stor är terassen och vad är det för utsikt? Vad är adressen?
  Vänlig hälsning Ingela

 3. Vi är klart intresserade!
  Har kompisar som bor i närheten som kan kolla den åt oss!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Månadsarkiv