Bostad i Spanien? Vi specialiserar oss på bra investeringar för dig som vill köpa hus eller lägenhet för uthyrning

Prissänkt 2/6! Mycket prisvärd lägenhet med 2 sovrum i Capistrano Village, Nerja

[12/6 Såld] Denna lägenhet ligger i den nedersta delen av Capistrano Village (vid ena pool-området) där bland annat Spanska Fastigheter har uthyrningsverksamhet.

Priset för detta läge, och med 2 sovrum, är riktigt bra. Sedan en tid tillbaka är det väldigt få bostäder som finns till salu i Capistrano Village, och det blir allt mer sällan något kommer ut för under 200 000 och priserna stiger (till exempel lägger många numera sina lägenheter i samma område med 1 sovrum i prisklassen 169 000 €) €. För den som letar i detta område rekommenderar vi att ni bokar visning snarast möjligt. Lägenheten publicerades först i vårt nyhetsbrev för Nerja.

Om lägenheten i Capistrano Village

  • 2 sovrum
  • 2 badrum
  • vardagsrum med öppet kök
  • Stor terrass i västerläge med utsikt över havet

I området finns 2 st stora poolområden varav en av dessa är öppen året runt. Ca 20 minuters gångavstånd ner till den berömda Europa-balkongen, och ca 15-20 minuters gångavstånd till Burriana stranden. För er som vill hyra ut er fastighet så är detta ett mycket attraktivt område.

Det mest utmärkande med Capistrano är att det så oerhört välskött, att allt är rent och fint. Området är också berömt för alla sina blommor, buskar och träd som gör det mycket idylliskt.

Capistrano är inte bara berikat med massor av grönytor – här finns också restauranger och barer direkt i området (samt busstation och nära till tennisbanor, etc. Det går buss en gång i timmen till stranden). Det är cirka 10 minuters bilfärd till grottorna i Nerja och centrum åt andra hållet med alla affärer och restauranger. Det ligger även butiker och större stormarknader i det omedelbara närområdet, på bekvämt gångavstånd.

Övrig info och sammanfattning:

  • Pris 180 000 €  (låg tidigare på 198 000 € som också var ett mycket bra pris)
  • Referens: SF2014
  • Skriv till info@spanskafastigheter.se för mer information.

Några bilder:

 

Läs också: bästa köpen i Nerja i olika prisklasser (uppdaterad senast 2/6)

 

 

Märkt som , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Månadsarkiv