Lägenhet med 1 sovrum i Capistrano Village (bra pris!)

Mycket prisvärd hörn-lägenhet med 1 sovrum i den populära urbanisationen Capistrano Village i Nerja. Nyligen renoverat kök och badrum. Terrass och liten trädgård med mycket sol.

Fastigheten består av 1 sovrum, 1 badrum, öppet kök i vardagsrum. 2 st stora poolområden (denna ligger närmare den mindre poolen i Village).  

 • IBI: ca. 200 € om året.
 • Områdesavgift: ca. 1700 € (då ingår det målning av fasad vart fjärde år, samt vatten och skötsel av tre poolområden och stora grönområden).
 • Referens: SFVillage
 • Pris: 129 000 €

Capistrano Village är som bekant mångas stora favorit på Solkusten. Området ligger beläget i Nerja och är känt för sina vackra omgivningar och avslappnade atmosfär (15-20 minuters promenad till såväl stranden som centrum). Det är också det kanske bästa området att investera i om du vill ha säkra inkomster direkt från uthyrning. Lägenheter i detta område har en god, dokumenterad uthyrning året runt. De hyrdes också ut bra under de värsta krisåren.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för Nerja här. 

Några bilder:

Publicerat av Anders Larsson

Vår huvud-mäklare Anders Larsson bor några meter från beachen på Costa del Sol, med sin spanska fru och barn. Han har bott på Solkusten i över 20 år.

3 svar på ”Lägenhet med 1 sovrum i Capistrano Village (bra pris!)”

 1. Hej!
  Är lägenheten till salu fortfarande?
  Finns det fler bilder som du kan maila?
  Poolområdet tex.
  De priserna du nämner på intäkter.
  Är det netto eller är det en uthyrningsfirma
  Som haft hand om det?

  Mvh Morgan

Kommentarer är stängda.

Scroll down to content