Villa till salu Punta Lara

Belägen i den eftertraktade nedre delen av Urb. Punta Lara Nerja, förkroppsligar denna fantastiska fristående villa lyxliv med sin privata pool och hisnande utsikt över både hav och berg. Fördelad över tre våningar, plus en härlig takterrass.

3 sovrum, 3 badrum och en toalett. Flera terrasser, privat pool, stor källare och dedikerad vinkällare, solpaneler etc.

Vid entréplan möts du av ett separat, fullt utrustat kök med vitvaror i toppklass och ett bekvämt gästbadrum med dusch. Vidare in finner du ett ljust och öppet vardagsrum och matplats, som sömlöst ansluter till utomhusområdet genom två altandörrar som leder till en stor solterrass på två nivåer och den inbjudande privata poolen.

På första våningen finns tre sovrum med dubbelsäng, varav två har inbyggda garderober, medan huvudsovrummet har en specialdesignad garderob och en privat terrass med underbar utsikt över hav och berg. Till dessa sovrum hör två välutrustade duschrum, varav ett en-suite för extra bekvämlighet. Gå vidare upp för att upptäcka en rymlig takterrass, den perfekta platsen att njuta av solen i avskildhet och samtidigt ta in panoramautsikten över det omgivande landskapet.

Nere från bottenvåningen finns en källare med en enorm öppen planlösning. Den rymmer ett flexibelt vardagsrum och matplats, ett kontor och gymzon. Ytterligare bekvämligheter på denna nivå inkluderar en toalett, förråd och en dedikerad vinkällare.

Utomhus har villan en generöst tilltagen pool omgiven av en stor solterrass, perfekt för avkoppling och solbad. Det finns även en sittplats som ytterligare förhöjer utomhusupplevelsen. Dessutom erbjuder fastigheten inhägnad parkering för ett fordon.

Villan har bekvämligheter som luftkonditionering och värme i hela huset, dubbelglas och solpaneler. Villan kombinerar komfort, elegans och hållbarhet på ett sömlöst sätt och erbjuder en oöverträffad livsstilsmöjlighet i ett av de mest eftertraktade områdena.

Yta: 260 m2

Tomt: 259 m2

Byggår: 2008

Skatt: 643 € per år.

Sopavgift: 36 € per år.

Referens: Sfjg85

Pris: 675 000 €

Skriv upp dig på Nyhetsbrev.

info@spanskafastigheter.se

Läs också om de bästa köpen i Nerja här och nu.