Villa med pool till salu i Candado Malaga

Stor villa med 4 sovrum och privat pool till ett fantastiskt pris beläget på kullarna i det eftertraktade området Candado, Malaga. Fastigheten består av tre våningar och erbjuder en fantastisk utsikt över bergen, havet och till och den berömda hamnen i Malaga.

Huset har en stor privat pool som ligger i en trädgård intill terrassen på marknivå. Huset har dessutom en andra stor terrass på andra våningen samt en tredje mindre terrass på övervåningen.

Fastigheten är i mycket gott skick för omgående inflyttning men den ger även stora möjligheter för goda inkomster för den som vill hyra ut.

Området Candado har säkerhetsvakter dygnet runt och faciliteter som golfbana, paddelcenter samt tennisbanor. Här finns också också en stormarknad vid entréområdet samt restauranger. Att bo i Candado innebär också att bo nära centrum med utmärkta förbindelser med buss för att resa fram och tillbaka.

Platero Tvåspråkig Skola finns inom området, det finns även andra alternativ vad det gäller skolor i närområdet. Huset har en parkeringsplats framför huset, bakom stängda grindar. Huset ligger på den västra sidan av kullen och bjuder således på strålande kvällssol. Det stora området runt poolen är ett underbart utrymme för solbad under nästan hela dagen.

Huset är 201 kvadratmeter stort (hela tomten är 805 m2 stor) och stod färdigt 1987. Tack vare att huset ligger i västerläge kan ägaren njuta av en vacker utsikt över solnedgången från såväl poolområdet som terrasserna. Huset har även två vardagsrum, en toalett, tvåglasfönster och entrédörrarna är säkerhetsdörrar.

Ytterligare funktioner inkluderar solpaneler, som används för att värma upp vattnet i byggnaden. Sammanfattningsvis är detta en vacker fastighet inspirerad av andalusisk arkitektur, belägen i ett mycket eftertraktat område i de östra delarna av Málaga med fantastisk utsikt till ett fantastiskt pris.

Referens: SFcandado

Pris: 795 000 €

Prenumerera på vårt nyhetsbrev.