Unikt Penthouse på stranden i  Penoncillo/Torrox Costa (prissänkt!)

Detta penthouse i Torrox Costa upptar hela taket på byggnaden. 94 M2 Lägenhet och en
terrassyta på 268,46 M2 totalt. Totalrenoverad sedan ett par år tillbaka. 3 sovrum, 2 badrum varav ett en-suite. I badrummen finns även golvvärme.

Uppdatering: Denna är såld. Den här rekommenderas istället.

Det finns A/C varmt och kallt i alla rum. Inbyggda garderober. Nytt modernt toppkvalitet på kök med alla vitvaror (Siemens). Vardagsrum med utgång till en enorm terrass med jacuzzi där man kan slappna av och se solnedgången.

Populärt område, mycket lugnt och rent och på gångavstånd från centrum och en fantastisk strandpromenad. I närheten finns ett 10 tal restauranger, barer, mindre mataffärer. Om du vill till Nerja eller Malaga så finns bussen precis runt hörnet.
En ny markis ger ett perfekt skuggområde på terrassen. Det finns även ett tvättrum, förråd och ytterligare en terrass. Detta penthouse säljs fullt möblerat. Under byggnaden återfinns en privat parkering. Hiss tar dig upp till takvåning samt garage.

Denna typ av objekt finns helt enkelt inte i andra orter på Solkusten, som till exempel Nerja eller Marbella. Rekommenderas för dig som vill bo vid havet!

M2 Lägenhet : 94

Gemenskapsavgift: 1500 € per år
Fastighetsskatt: 640 € per år

Referens: SF Penthouse Penoncillo
Pris: 495 000 €  (prissänkt från 575 000 €)

Skriv till info@spanskafastigheter.se för mer information, ink. planlösning etc.

Skriv upp er på vårt nyhetsbrev för östra Costa del Sol och Costa Tropical här.

Detta penthouse ligger nära den planerade marinan.


Publicerat

i


Etiketter: