Underbart hus i magiska naturområdet Rio de La Miel i Nerja – stor tomt!

[Sålt] Rio de la Miel (honungsdalen) är ett av Nerjas mest bevarade hemligheter. Området är unikt och mycket stillsamt, men ändå beläget bara 20 minuter från Nerja centrum, öster om Maro, mot gränsen till Granada-provinsen, Costa Tropical.

Rio de la Miel angränsar till Almijara-bergen och dess skyddade naturpark, som ses över av lokalbefolkningen.

Honungsdalen i Nerja

Fantastiskt hus till salu vid Rio de la Miel, Nerja

Väldigt speciellt objekt med en otrolig charm och ett unikt läge. Perfekt kombination om man söker de absoluta lugnet samtidigt som man vill ha relativt nära till centrum.

Vid entren till tomten blir man bemött av vackra avokado och citrus träd som ger ett helhetsintryck av en harmonisk plats med en otroligt vacker omgivning.

När man väl är utanför huset så är det första som fångar uppmärksamheten den fantastiska utsikten över bergen samt havet och ljudet av fåglar som kvittrar livligt.

Bostaden består av cirka 70 kvm, två sovrum, ett badrum, kök och vardagsrum.

Det finns även ett dubbel garage som med en liten investering och vilja kan omvandlas till en mindre studio eller hobbyrum.

Med 15 000 kvm tomt så finns gott om utrymme för att låta fantasin flöda. Kanske en privat Tennisbana? Vi hjälper dig gärna att förverkliga dina planer.

Byggyta kvm: ca 70
Sovrum: 2
Badrum: 1
Privat Pool
A/C
IBI (Fastighetsskatt): 250€/år

Referens: SFhonungsdalen

Pris: 210 000 €

Varmt välkommen att kontakta oss för mer information! info@spanskafastigheter.se

Skriv upp er på vårt nyhetsbrev här.


Publicerat

i


Etiketter: