Studios för under 500, 000 SEK i Benalmadena nära Malaga

Benalmadena Marina[Uppdatering 2017] Läget för studios i Benalmadena är som följer: ”ca 65-70 000 för en studio på 20 m2, inte med garanterat pool eller parkering och heller inte nere i hamnen av Benalmaderna utan upp i ”spanska” områden.” Man behöver gå upp mot miljonen SEK för att få studio i ett attraktivt läge.

[Sålda] Fullt möblerad studio till salu för 42500 Euro. Byggnaden ligger inom gångavstånd till stranden och vackra Benalmadena Marina (bilden till höger).

[uppdatering  2014] Samtliga dessa studios sålde otroligt bra och den sista såldes i oktober. För den som vill fynda i Spanien under 2014 är det viktigt att inse att det inte längre råder ett obegränsat utbud av attraktiva bostäder i den lägre prisklassen och att man måste vara beredd att komma ner med handpenning och göra en snabb affär när någonting väl blir tillgängligt.
Läs om nybyggda lägenheter i Benalmadena.
Guide Benalmadena- sevärdheter, stränder etc. 

Om dessa studios nära stranden i Benalmadena

Studion har ett vardagsrum/sovrum med kök, badrum, samt balkong med utsikt över poolen.

Gemenskapsområdet har 2 pooler, en trädgård, bar och tennisbana.

Tågstationen ligger bara ca 2 minuters promenad bort och det finns många barer, restauranger och butiker i närheten.

Tåget går regelbundet från och till flygplatsen i Malaga (cirka 20 minuter, 18 minuter med bil). Från tågstationen kan du dessutom enkelt, snabbt och billigt ta dig till Torremolinos, Marbella, Funegirola, etc. Det är moderna tåg, och priserna är mycket bra.

Benalmadena ligger 19 kilometer väster om flygplatsen i Malaga. Detta bostadskomplex ligger i början av Benalmadena, i ett riktigt bra läge. Det är som sagt endast 5 minuter till den berömda hamnen Puerto Marina där det också finns flera supermarkets, restauranger, barer etc.

Dessa lägenheter erbjuder ett utmärkt tillfälle att köpa en semesterbostad, och/eller göra en investering som direkt ger avkastning i form av uthyrning. Detta är helt klart ett av de bättre budgetköpen på Solkusten som uppstått i kölvattnet av den spanska krisen.

En ungefärlig snabbguide till uthyrningsinkomster:

  • 120 Euro per vecka lågsäsong
  • 175 € per vecka Mellansäsong
  • 200 € per vecka högsäsong.
  • Uthyrningen har varit mycket god genom åren och är dokumenterad.

Några bilder:

Övrig info:

  • Kvm cirka 35 plus balkong.
  • Lägenheterna är i bra skick, och det kostar bara 3500 Euro att göra en rejäl upplyftning om man så vill. Byggnadskomplexet köptes för inte så längesedan upp av en irländsk affärsman, och från början var det 30 lägenheter. Samtliga sålde slut 2013, men 2 stycken har som tidigare nämn återigen listats som till salu. 
  • Pris 42 500 Euro
  • Skriv till spanienkontoret@spanskafastigheter.se för att få mer bilder, eller boka en visning på plats med vår mäklare Anders Larsson.
  • Ange referens SF920.

Ytterligare ett prisvärt bankobjekt Benalmadena Costa, Malaga 26/2

Benalmadena ligger endast 15 minuter från MalagaI Benalmadena Costa (St. Jarabe) har det också precis dykt upp ett bankobjekt för  42100 Euro, med möjlighet till 90 % finansiering. Denna studio med 1 sovrum och ett badrum har AC, terass på 9 kvm, och en total yta på 28, 11 kvm. Byggåret var 2003 och den är i god skick. Till området hör såväl trädgård som pool. Byggnaden har hiss.

Läs också:

Hyra bil i Spanien

Flyg billigt till Malaga