Ställ frågor eller ange specifika önskemål om bostad anonymt!

Hejsan, kära besökare. Nu har vi ordnat så att du lättare kan höra av dig till oss anonymt med dina frågor eller önskemål.

När vi med hjälp av programmet Google Analytics analyserar spanskafastigheter.se är vi mycket glada med att konstatera att antalet besökare ökar hela tiden, och framförallt allt att ni läser VÄLDIGT många sidor vid varje enskilt besök. Vi ligger glädjande nog skyhögt över medel för webbplatser vad det gäller sidvisningar per besökare.

Det märks också på responsen via E-post att vår sida uppskattas. Det är vi mycket glada för! Dock märker vi att ni är många som är inne ofta och tittar på våra artiklar och objekt i flera timmar, men sedan lämnar sidan utan att höra av sig.

Detta säger oss att DU inte hittar exakt vad du söker samtidigt som du inte gärna vill höra av dig till oss med dina specifika önskemål via E-post, eller anmäla dig till vårt personliga nyhetsbrev. Vi inser förstås att du kanske är inne det tidiga skedet då du bara leker med tanken på att köpa eller långtidshyra bostad i Spanien, och känner att du inte vill vara till besvär genom att ta kontakt med någon mäklare förrän du är helt säker på att du vill ta steget.

Du kanske också är rädd att vi ska trakassera dig med en ständig ström av erbjudanden om du lämnar dina kontaktuppgifter till oss, eller att din E-postadress hamnar i orätta händer och bombarderas av en massa konstiga förslag, och/eller virus. Vi lovar att vi är mycket försiktiga med att inte höra av oss i tid och otid vid en traditionell intresseanmälan, och att vi absolut inte lämnar ut E-postadresser, eller andra uppgifter om dig till tredje part. Det sistnämnda är direkt olagligt. Men vi respekterar och förstår din önskan till anonymitet oavsett anledningen till att du drar dig för att höra av dig till oss med dina specifika önskemål. Vi har därför beslutat att vidta två åtgärder:

1. Följ denna länk för att komma till sidan med ett anonymt kontaktformulär.

2. Du kan också lämna en kommentar längst ner på denna sida via vårt kommentatorfält. Vi har ändrat så att det inte är obligatoriskt att ange E-postadress eller namn (men lämna gärna någon form av namn så vi kan svara direkt till frågeställaren). Kommentaren blir visserligen synlig för allmän beskådan, men fördelen är att du kan få svar snabbt direkt från oss. För att undvika att vår sida blir utsatt för attacker eller SPAM behöver vi dock godkänna varje enskild kommentar manuellt innan den visas på sidan. Så ha lite tålamod om det tar någon timme/dag innan kommentaren publiceras och svaras på.

Vi vill veta era önskemål

Vi hoppas på detta sätt framförallt att vi ska få in lite mer information om vad det är våra besökare helst vill se mer av. Hur ser till exempel din drömbostad ut? Vart vill du helst bo? Vad är det för andra aspekter, som vi missat, som du tycker vi ska informera om? Du kan även lämna önskemål på vad för typ av artiklar/guider du vill vi ska publicera. Hör av er till oss så gör vi vårt bästa för att tillmötesgå ditt önskemål!

PS. Glöm heller inte att du kan prenumerera på våra artiklar via det moderna systemet RSS. Här kan du läsa en artikel om vad RSS är för något.

info@spanskafastigheter.se


Etiketter: