Radhus Torrevieja – precis vid Cabo Cervera

Playa de La Mata är den längsta och mest uppskattade stranden i Torrevieja. Precis vid La Mata ligger det populära området Cabo Cervera.

Vår mäklare Göran Larsson var hemma i Sverige under vintern och våren och blev förvånad över hur lite lägenheter och hus det finns till salu i området nu redan under hösten. Särskilt då vad det gäller andrahandsobjekt (det finns fortfarande kvar lägenheter i dessa nyproducerade bostäder dock). Guide till Torrevieja.

De två stora bankerna i Torrevieja, La Caixa och Sabadell, har heller inga bankobjekt i Cabo Cervera, eller nära La Mata. Det är därför mycket svårt att hitta bostäder här för under miljonen.

Det händer dock att det kommer in billiga hus eller lägenheter förstås, som detta lilla, men mycket prisvärda radhus i Cabo Cervera (Torre del Moro):

Radhuset ligger 300 meter från havet, och det är nära till alla serviceinrättningar. Huset säljes fullt möblerat och består av 1 sovrum, 1 badrum, öppet kök, vardagsrum, 20 m2 terrass och förrådsutrymme.

I radhuset återfinns det också garderober, keramiska golv, och exteriör-snickeri, samt intercom-system. Det går också att göra om förrådsutrymmet till ett arbetsrum.

  • Priset är mycket överkomliga 82000 Euro (som sagt, det finns inga bankobjekt i närheten av La Mata, billigare än så här kommer det inte bli).
  • Referensnummer: SF1311
  • Skriv till info@spanskafastigheter. se om du vill boka visning.
  • Total yta huset: 40 m2
  • Yta på tomten: 20 m2
  • Utsikter över kusten

I Cabo Cervera återfinns utöver närheten till den vackra, finkorniga stranden La Mata och El Cura-stranden, vattenlandet Aquopolis.

Bilder på radhuset.