Radhus till salu i ett populärt område runt Torrecilla

Fint radhus med 3 sovrum och 3 badrum och takterrass med idealiskt läge i ett lugnt centralt område, mindre än 5 minuters promenad från Torrecilla Beach i Nerja, en av de mest populära stränderna i Nerja. Den berömda Balcon de Europa och flertalet bra restauranger och kaféer ligger också inom kort gångavstånd.

Denna bostad har en solig takterrass med fin havsutsikt.

Fastigheten är byggd över två nivåer; entrén är på bottenvåningen med en uteplats på framsidan med matplats där du kan njuta av eftermiddagssolen. Huvudingången öppnar upp till en ljus öppen planlösning med vardagsrum och matplats, samt ett fullt utrustat kök.

Det finns också ett dubbelt sovrum med en inbyggd garderob och ett eget badrum. En altandörr från köksområdet leder ut till en bakre uteplats där det finns förvaringsutrymme och en trappa till första våningen och takterrassen.

På övervåningen, via trappan från vardagsrummet, finns två dubbla sovrum, båda med egna badrum. Ett av sovrummen har direkt tillgång till en liten terrass med fin havsutsikt. Det andra sovrummet har en altandörr som leder till ännu en en bakre uteplats med en trappa som leder upp till takterrassen, med ytterligare utomhusutrymme och havsutsikt.

Alla sovrum har luftkonditionering och uppvärmning, vilket gör denna fastighet lämplig för användning som permanent bostad, familjesemesterhem eller investeringsfastighet med utmärkt avkastning. Uthyrningen i denna del av Nerja är utmärkt!

Torrecilla är en av de mest populära stränderna i Nerja, med fin sand och klart vatten. Stranden är väl underhållen och erbjuder alla bekvämligheter som solstolar, parasoller, duschar och toaletter. Det finns också många restauranger, barer och kaféer längs strandpromenaden som serverar utsökt mat och dryck. Det är också värt att notera att Torrecilla Beach är tillgänglig för personer med funktionshinder och rullstolar, med en ramp som leder till stranden och speciella anpassade toaletter.

Bostadsområdet som detta radhus ligger i är ett speciellt populärt på grund av dess ovanligt plana terräng för att vara Nerja. Det finns inga backar eller branta lutningar, vilket gör det lätt att ta sig fram till både stranden och stadens centrum. Området är också välbeläget med närhet till både havet och staden, vilket gör det till en perfekt plats för att bo, semestra eller investera i. Det är ingen gräsmatta att sköta om, och låga årsavgifter. Många söker efter just denna typ av objekt i detta läge.

Yta: 79 m2

Årlig skatt 220 €

Referens: ssfhustorrecill

Pris: 390 000 €

Länk till vårt nyhetsbrev.

Läs också:

Nya lyxhus i centralt läge Nerja.

De bästa köpen i Nerja olika prisklasser och bostadstyper