Radhus i Jardines de Nerja med takterrass (+ separat lägenhet)

Radhus i det trevliga och lugna området Jardines de Nerja precis ovanför Capistrano Village i Nerja.

Radhus Jardines de Nerja

Belägen i den eftertraktade östra delen av Nerja är Jardines de Nerja en ansedd och exklusiv gated community. Denna fina urbanisation er bjuder ett urval av parhus och radhus, alla omgivna av en stor gemensam pool och omsorgsfullt anlagda trädgårdar, vilket skapar en lugn och pittoresk miljö.

På bottenvåningen i fastigheten finns ett ljust och luftigt öppet vardagsrum och matplats med skjutdörrar som ger tillgång till en solig terrass i sydvästläge, medan en ytterligare charmig patio erbjuder en idyllisk plats för utomhusmatlagning. Vidare har bottenvåningen ett stort, nyinrett kök, utrustat med en stilig och funktionell köks-ö.

På bottenvåningen återfinns en trappa som förbinder huvudhuset med en separat gästlägenhet. Denna genomtänkta designfunktion ger ytterligare boendeyta och boendealternativ för boende och deras gäster.

På första våningen hittar du två dubbelrum, båda med inbyggda garderober. Det sydvända master-sovrummet har vacker havsutsikt från en Juliette-balkong. På denna nivå finns det också ett modernt badrum med en samtida design, markerat av en lyxig walk-in-dusch.

Från andra våningen leder en trappa till en takterrass med fin havsutsikt. Denna expansiva terrass fungerar som en privat oas, så att du kan njuta av solen och de panoramiska vyerna. Den är också utrustad med en walk-in-dusch, ett tvättförråd och ytterligare förvaringsutrymme.

På den nedre bottenvåningen ligger ett fristående gästrum. Detta flexibla utrymme består av ett vardagsrum som sömlöst övergår i ett öppet kök, tillsammans med en duschrum och ett sovrum.

Denna fastighet erbjuder en rad ytterligare funktioner som ytterligare förbättrar dess appeal och komfort: helt ny kökt, nyrenoverat badrum, oljecentralvärme, luftkonditionering, etc.


Fastighetsskatt: Cirka 360 Euros / år
Gemenskapskostnad: Cirka 202 € per månad

Referens: SFJG Jardines de Nerja
Pris: 299 000 € 

Följ vårt nyhetsbrev. Prenumerera här.

Se också: Bästa köp i Nerja här och nu.