Bankobjekt Mijas Costa – lägenheter med ett eller två sovrum i Riviera golf del Sol

[SÅLDA] Det har släppts några nya bankåtertagna – nyproducerade – lägenheter i (74-127 m2) i denna urbanisation i Riviera golf del Sol i Mijas Costa, mellan Marbella och Fuengirola (vi hade lägenheter till salu här i somras också). De ligger bekvämt placerade med allt du behöver i form av serviceinrättningar i närheten, och bra access till motorvägen (E-15 och N-340).

De ljusa och fräscha lägenheterna har har 1-2 sovrum, kök, kaklade badrum och terrasser med härliga utsikter. Dessutom finns det en fin pool som hör till de boende i området. Till vissa av lägenheterna följer det även med parkering och förrådsutrymme. I området finns det också sportanläggning, tennisbanor etc.

Om Riviera del Sol:

Området är bra beläget på Solkusten och det råder fina förbindelser till exempel till Marbella och Fuengirola. Det är dessutom nära till sportanläggningar, golfbanor, havet, flertalet restauranger, barer och affärer. Här finns också ett stort köpcenter, The Riviera Plaza.

Områdets bostadsområden är mycket mysiga och lugna. Riviera del sol för tankarna till en avslappnad och solig förort i södra Kalifornien. Riviera del Sol, som ligger placerat mellan Fuengirola och Marbella, ligger endast cirka 30 minuters bilfärd från flygplatsen i Malaga.

Riviera del Sol har växt i popularitet de senaste åren. Därför finns det flera nybyggda bostadsområden. Flera bostäder står dock i kölvattnet av krisen tomma vilket gör att priserna pressats nedåt. Dessa lägenheter är bankåtertagna.

Övrig info:

  • Ange referensnummer SF7390687
  • Möjlighet till finansiering upp till 90 procent finnes. Svensktalande bankdirektör.
  • info@spanskafastigheter.se

Vi har även andra lägenheter och hus i Riviera del Sol med omnejd. Skriv till info@spanskafastigheter.se så skickar vi mer information.

Några bilder på lägenheterna:

Läs också:

Hyr hus eller lägenhet i Riviera del Sol via oss.

Hitta billiga flyg till Malaga

Billig hyrbil på spanska Solkusten

Här kan du boka billiga hotell på ditt besök i Riviera del Sol