Penthouse med 3 sovrum i San Pedro de Alcántara

Nybyggt penthouse med 3 sovrum i San Pedro de Alcántara, bara ett par meter från stranden och Puerto Banus.

Nytt penthouse till salu precis vid strandpromenaden  i San pedro de Alcantara

Gångavstånd till precis allt! Lägenheten har 2 garageplatser under jord och även ett stort förråd med plats för cyklar, golfbagar, etc.

Jade beach byggdes 2017 av Tailor Wimpy och det är sällan en fastighet kommer ut i detta komplex på marknaden. Pris är ink möbler.
Inrett och stylat av en svensk inredare. 
Denna fastighet har även haft en brutto inkomst på 60 000 euro per år i uthyrning kort tid med ett pris på 395 euro natten under högsäsong 15 juni-15 september.

  • 3 sovrum, 2 badrum, uppdelat på två våningar
  • 2 stora terrasser
  • Yta: 136 m2
  • Sydläge
  • Referens: Sfsanpedropenthouse
  • Pris: 1250 000 €

På första våningen återfinns 2 sovrum med ett badrum, ett rymligt vardagsrum inrett med lyxiga möbler och soffor samt en TV och ett matbord. Dessutom finns det här en terrass med ett matbord för 6 personer och soffor perfekta för en uteservering. På denna våning finns även ett fullt utrusat kök och en tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare.
På översta våningen finns ett stort master bedroom vackert designat med eget badrum och en stor sydvästläge, delvis täckt terrass med solstolar.
I lägenheten finns fiberoptiskt internet installerat, och en central varm och kall luftkonditionering.
Det finns en hiss i byggnaden och 2 stora privata parkeringsplatser i det underjordiska garaget och ett separat förråd.
Samhället är ett inhägnat komplex med säkerhetskameror, och den gemensamma poolen med solstolar och parasoller tillhandahålls.

Den här fastigheten fungerar mycket bra som hyresfastighet och har haft en mycket hög inkomst från semesteruthyrning under de senaste 4 åren, men det är en fantastisk plats att antingen bo eller hyra.

Skriv upp er på vårt nyhetsbrev för västra Costa del Sol här.