Nyrenoverat lanthus med tillhörande gästlägenhet i en stillsam by

Detta vackra och nyrenoverade lanthus ligger i ett mycket bra läge i en liten by endast 15 minuter från stranden i Torre del Mar. Den omkringliggande naturen är mycket inbjudande och trots avskildheten är det mycket bra vägförbindelser till och från gården.

[Uppdatering 2014: läget är nu helt annorlunda och denna typ av lanthus är inte längre lika efterfrågade då priserna sjunkit ytterligare längs kusten. Om du letar efter en lantvilla i Spanien är det dock inga problem. Skriv till info@spanskafastigheter.se om vad och ungefär var du söker. Priserna är riktigt bra på sina håll]

Gården består av ett hus med modernt kök, vardagsrum, badrum, terrass och tre sovrum samt en separat gästlägenhet med egen ingång, två sovrum (varav ett större), utrustat kök, tvättrum, och en dörr som leder till trädgården. Ovanför lägenheten ligger det dessutom en solterrass med utsikt över bergen och det vackra landskapet.

Trädgården är mycket frodig och levande tack vare ett stort antal mogna träd, blommor och buskar. Huvudträdgården är helt innesluten, med en separat ingång. Dessutom återfinns det en terrass med tak samt en pool innanför en attraktivt anlagd mur i ”morisk stil”. Hela trädgården har dessutom flera fina områden för solbadning samt en stor murgrill. Dessutom återfinns det ett förvaringsrum och en brödugn som hör till fastigheten.

Träden skapar ett område i trädgården som ligger skyddat från solen. Detta gör det idealiskt att förvara mindre djur, som höns, eller att odla grönsaker i skuggan.

Denna prisvärda gård på Solkusten innebär massor av intressanta alternativ. Till exempel kan man tänka sig att två familjer går samman och gör ett köp, eller att man hyr ut lägenheten och bor i huset själv.

Vi rekommenderar att du bokar en visning med vår mäklare för att verkligen kunna uppskatta lanthusets unika charm och rustika karaktär. Skriv till info@spanskafastigheter.se för att anmäla intresse.

Det kan ibland vara svårt att få banklån för husköp på landet, men alla papper är helt i sin ordning och förutsatt att köparen uppfyller bankens kriterier går det att ordna med banklån för huset.

Övrig info:

  • Pris: 249, 000 Euros
  • 160 kvm
  • Storlek gård: 2, 375 kvm
  • Referens: XL 841

Några bilder:

 

 

 

Läs också:
Flyg billigt till Spanien i höst
Här hittar du de bästa och mest prisvärda hotellen