Hus i sydläge med takterrass i fina byn Algarrobo – Nära Malaga

Detta fina och helt nybyggda hus i sydläge med havsutsikt ligger beläget precis utanför den vackra byn Algarrobo. Det är enkelt att ta sig till motorvägen och därifrån till flygplatsen i Malaga är det endast 35 minuters bilfärd.

[Uppdatering: såld sedan lägen. Skriv till oss för liknande hus i eller runt Algarrobo. info@spanskafastigheter.se]

Stranden ligger bara 5-10 minuters körning bort och det är nära till marinan i Caleta, affärer, restauranger, golfbana, byns suveräna tapasbarer, banker, etc. Dessutom ligger Nerja på endast 10 minuters avstånd.

Villan, som ligger lite avskilt och fridfullt på landet, är i mycket gott skick och har 3 stora sovrum (samtliga med inbyggda garderober), rymligt vardagsrum med vedspis. Huset har också ett andra vardagsrum som också kan användas som arbetsrum, fullt utrustat kök, tvättstuga, förråd, liten verkstad, carport, vattenreservoar och brunn samt 2 badrum.

Huset har också en härlig takterrass samt stora trädgårdar med en rik mångfald av stora fruktträd (tomten ligger på cirka 5000 m2) med en väl tilltagen swimmingpool. Det återfinns också ett helt utrustat utomhuskök med en närliggande padoga som ger skugga. Perfekt för att äta sina middagar ”Al Fresco”.

Algarrobo ligger 32 kilometer från Malaga och har ett invånarantal på cirka 5000 personer. Området har en mycket rik historia som kan dokumenteras ända tillbaka till kopparåldern. Här odlas det bland annat mandelnötter, russin och silke. Det kändaste monumentet är Santa Ana kyrkan som byggdes på 1600-talet.

Övrig info:

  • Referensnummer SF3224m
  • Internet-uppkoppling
  • Elektroniska portar
  • Avstånd till Malagas flygplats: 35 minuter
  • Pris: 235, 000 Euro 
  • Kontakta info@spanskafastigheter.se om du vill boka en visningsresa eller begära mer information och bilder.

Några bilder:

Läs också:

Var du kan hyra hus eller lägenhet i bland annat Algarrobo.

Tips på billigt flyg till Spanien

Guide till Costa del Sol