Nyrenoverad och stor lägenhet med 2 sovrum i Nueva Andalucia – Marbella

Senorio de Gonzaga är ett bostadsområde i Nueva Andalucia, Marbella med ett flertal renoverade lägenheter till salu (mestadels 2 eller 3 sovrum). Området är mycket populärt bland skandinaver, så pass så att där t.o.m finns två mataffärer med bara skandinaviska produkter. Förutom svensk mat så kan man hitta inte mindre än 6 kända golfbanor och otaliga jogging och vandrings slingor som gör området attraktivt för oss aktiva skandinaver.

Uppdatering. Denna är såld men skriv till info@spanskafastigheter.se för alternativ.

Även närheten till affärer, restauranger och cafeer gör området populärt, här kan man ta sig runt på fot och vill man till stränderna i Marbella så är det bara 5 minuter med bil.
Själva komplexet Senorio de Gonzaga är inhägnat med 24 timmars säkerhets-bevakning, 3 pooler och välskötta gemensamma trädgårds områden. Komplexet är byggt i andalusisk stil med 2-våningshus (entre till övervåningarna är på utsidan av husen med egen trappa). Varje enskild lägenhets utsikt har hafts i åtanke när det byggdes.

Vare sig man föredrar markplan med liten privat grön uteplats eller penthouse med vidunderliga vyer så finns där något för allas preferenser till salu i Senorio de Gonzaga.

Den här lägenheten på markplan är nyrenoverad med 2 sovrum, 2 badrum och den har en egen liten privat trädgård och BBQ. Den säljs med privat parkering inom komplexet och uthyrnings potentialen är hög pga av läget, storleken och den höga standarden lägenheten håller. Vi tycker att den här lägenheten är väldigt prisvärd!

Byggyta: 96 m2.

Referens: SF202121

Skriv till info@spanskafastigheter.se

Skriv upp er på vårt nyhetsbrev för västra Costa del Sol här.