Nyproduktion av prisvärda lägenheter i närheten av Alicante (Lomas de Cabo Roig)

Detta är ett mycket intressant nybygge i Lomas de Cabo Roig (Orihuela Costa) i Torrevieja, Alicante.

[Uppdatering juli 2017: det finns nyckelfärdiga lägenheter till salu i byggnaden. Som en lägenhet med 3 sovrum på bottenvåning: 152 000 €]

Det är framförallt lägenheterna med 3 sovrum, övre duplex-lägenheterna som säljer riktigt bra till Skandinaver.

Ett genidrag från byggherrens sida var att modifiera byggnaden genom att göra om en enhet med lägenheter till ett inomhus-Spa, fitness och sauna-område.

I samma veva förbättrade man layouten för övervåningen på byggnaden (master sovrum med ”en suite”-badrum och tillträde till solterrass). Byggkvaliteten håller hög och modern standard, och designen eftersöker överlag stora ytor.
Mer om lägenheterna i Lomas de Cabo Roig i Torrevieja

Det rör sig om lägenheter i sydöstligt läge med 3 sovrum, öppet kök och 2 badrum, samt stora terrasser på 25 m2 och solarium på 27 m2.

Parkering, Spa-område i byggnaden, grönytor.

I närheten återfinns gemenskapspool som hör till de boende i byggnaden, träningscenter,  busshållplats, stormarknader, köpcentrum, skolor, restauranger, barer, etc.

Avstånd till Alicante flygplats: cirka 30 minuter med bil. 2 km till sjukhus, 1 km till köpcentrum och 1 km till tennisklubb.

Lomas de Cabo Roig är en av de mest expansiva områdena i Orihuela Costa på Costa Blanca och det är nära till golf i Las Ramblas, Las Colinas, och Campoamor. De närmaste stränderna är Campoamor, Mil Palmeras, Cabo Roig och La Zenia. Bra kommuikationer via Ap-7 och N-332 i riktning mot Alicante och Cartagena.

Boyta: 72 m2.

  • Referensnummer: SF1640
  • Pris: Från 142,200 – 159200 € (detta prisspann gäller de högst belägna lägenheterna. Några finns också kvar på de nedre våningarna).
  • info@spanskafastigheter.se Skriv till oss för en lista för vilka lägenheter som finns kvar, och hur nyproduktionen fortlöper.

Några bilder (vi har fler bilder i högre upplösning vid förfrågan):