Nyproduktion Sanxenxo – Silgar

Nyproduktion är en stark trend för internationella köpare i Spanien post Corona. Det finns några spännande projekt att välja på, så här i början (priserna kommer gå upp med tiden, och de första faserna som släpps är som alltid de som har det bästa läget för att stimulera försäljningen) framförallt då på Costa del Sol. Men för dig som kanske vill köpa i en lite mer okänd del av Spanien, vars priser dessutom är lägre, rekommenderas till exempel nedanstående projekt med nya hus i Silges.

Silges är en populär strand i Sanxenxo, beläget i provinsen Pontevedra i nordvästra Spanien, atlantkusten. Kommunen har en befolkning på 17 347 fastboende invånare. Sanxenxo är ett mycket populärt turistmål för spanska digniteter, såsom premiärministern Marianao Rajoy. Namnet Sanxenxo kanske också känns bekant då det var värd för Volvo Ocean Race 2006. Stränderna är vilda och vackra och inte minst populära bland surfare från hela världen.

Nya lägenheter i Sanxenxo – Silgar -stranden

En av dess mest populära stränder är Silges. 150 meter från denna strand (samt Baltar-stranden) byggs nu lägenheter med 1-3 sovrum. Byggytor: 79-152 m2. Priser från 156 000 €.
Referens:SfSilges
Lägenheterna som är till salu i Silges har tillgång till områdes swimming-pool, privat parkering, förråd och grönytor. I närheten återfinns skolor, restauranger och affärer. Club Nautico Portonovo och Real Club Nautico de Sanxenxo ligger bara några minuter bort.

Läs också vår artikel med allt du behöver veta om att investera i Spanien under 20-talet.