Nyproduktion i Benalmadena av lägenheter och radhus

Vi har inlett ett partnerskap med den spanska, internationella byggkonsulten/promotorn Nuovit. De är bäst i branschen på att leta rätt på tomter i attraktiva lägen med en tillika attraktiv prisbild och sedan, via en beprövad arbetsmodell, pressa byggpriserna utan att tumma på vare sig kvalitet eller miljötänk. Då spanskafastigheter.se har erfarenhet av denna arbetsmodell samt har infrastrukturen för, och lång erfarenhet av, uthyrning var vi den självklara samarbetspartnern för Nouvit som vill rikta sig till vårt breda nätverk av stora som små investerare, i främst Skandinavien.

[Uppdatering 30/10 : Vi tar i nuläget inte emot fler reservationer i detta projekt. Vi rekommenderar främst detta projekt i Benalmadena i skrivande stund och ännu mer, sett till läge, potential och pris dessa nya lägenheter i Malaga]


Först ut i detta samarbete är Terra i Benalmadena: 15 stora lägenheter (varav ett par penthouse), med 2-3 sovrum/2 badrum, och 4 radhus. Stora terrasser med havsutsikt. Priserna ligger runt 25 % lägre  än motsvarande kvalitet och storlek för bostäder under försäljning i området. Projektet vänder sig främst till investerare (för maximal potential för uthyrning och värdestegring) samt barnfamiljer som vill ha lite större bostäder i ett lugnt men ändå strategiskt placerat bostadsområde med goda kommunikationer, nära flygplatsen, samt Tivoli World, golf och andra aktiviteter. Denna typ av produkt, i denna prisklass, har blivit allt svårare att hitta för rimliga priser längs Costa del Sol och såväl spanskafastigheter.se som Nuovit ser således en stark efterfrågan på den skandinaviska marknaden för detta projekt.

4 radhus och 15 lägenheter till salu i Benalmadena. Montealto – Arroyo de la Miel

Denna urbanisation ligger i distriktet Montealto, som ligger upphöjt längs kustlinjen, vilket innebär vidunderliga utsikter över havet och Sierra Blanca-bergen. 320 soldagar per år. 15 minuter från flygplatsen i Malaga.

  • 2-3 sovrum. Byggytor: 72-87 m2.
  • 2 badrum.
  • Terrasser med havsutsikt med ytor på upp till 180 m2.
  • Fullt utrustade kök ingår i priset.
  • 2 garage och förråd ingår också.
  • Områdespool.
  • Hög kvalitet på byggmaterial, vitvaror, etc.
  • Inbyggda garderober
  • Dubbel orientering, öst/väst, vilket innebär att bostäderna har naturligt ljus hela dagen. 

Energieffektiva bostäder

Miljövänliga bostäder som är energi-besparande, bland annat med Aeorothermia system som står för A/C och varmvatten.

Prislista:

Läs guide till Benalmadena.

Obs! Se planlösningar, perspektivbilder, kontinuerligt uppdaterad prislista, karta etc. på denna sida. Vi har också PDF-broschyrer och fler bilder att skicka vid förfrågan. info@spanskafastigheter.se Se också den korta videon längst ner i denna artikel för drönar-bilder över utsikten från området etc.

Projektet las först ut i vårt nyhetsbrev (när det är möjligt brukar vi alltid ge våra följare en vecka i förväg att reservera innan vi drar igång större, offentliga kampanjer.)


info@spanskafastigheter.se

Scroll down to content