Nyinkommet radhus i Nerja – Almijara

Radhus med 4 sovrum i urbanizacion villa de Nerja, Almijara.

Charmigt radhus med 4 privata uteplatser beläget i den lugna Urbanisationen Villas de Nerja, ett gated community med gångavstånd till Burriana stranden och centrum av staden.

Fastigheten har två våningar, med en uteplats på baksidan, en solig takterrass med fantastisk havsutsikt och och tvättstuga.

På entréplanet i detta radhus finns en rymlig hall med gott om garderobsutrymme. På denna plan hittar du dessutom ett separat fullt utrustat kök, en gästtoalett, en matplats och ett ljust vardagsrum med öppen planlösning och en öppen spis och två altandörrar som ger tillgång till en solig terrass i söderläge på 13m2, komplett med en grill.

Denna terrass leder ner till en privat avskild uteplats på 37m2, med citronträd, vilket skapar en lugn oas för avkoppling. På övervåningen finns ett badrum och fyra sovrum, vart och ett med gott om garderobsutrymme och utrustade med luftkonditionering och värme för komfort året runt. Ett sovrum har ett en egen balkong.

Trappa leder upp till en tvättstuga och ett gästrum med direkt utgång till en solig takterrass, som har en fantastisk utsikt över havet och bergen. Det finns 2 st parkeringsplatser precis framför huset.

Det finns även en gemenskapspool för de boende.

Skriv till info@spanskafastigheter.se för att boka visning.

Yta: 108 m2.

Gemenskapsavgift: 92 € i månaden.

Fastighetsskatt: 300 € per år.

Referensnummer: SFjg Almijara

Pris: 339 000 €


Radhuset las först ut i vårt nyhetsbrev. Prenumerera på vårt nyhetsbrev för Nerja.

Läs också de bästa köpen i Nerja här och nu.