Modern lägenhet med 3 sovrum vid Costa Tropical kusten – 135 000 €!

Om lägenheten i Salobreña

Lägenheten är såld men skriv till info@spanskafastigheter.se för alternativ.

Ny, ljus, möblerad 3 rumslägenhet i centrala Salobreña. Perfekt skick, fin inredning. Balkong i anslutning till vardagsrummet, med utsikt över gatan.

5 minuters promenad till stranden. Mycket nära till affärer, restauranger och alla bekvämligheter. Ett förråd ingår i priset.

Området:
Salobreña är en liten kuststad på Costa Tropical med mer än 12 000 invånare. Inom en 45-minuters bilresa når du Granada, och det bara en timme till skidorten Sierra Nevada och till Malagas flygplats.
Salobreñas läge är mycket unik, belägen på klipporna med sina vita hus.  Staden har en otrolig utsikt över det moriska slottet i byn, liksom över havet och en sockerplantage. Sierra Nevada bergstopparna dominerar horisonten i norr och Salobreña-kusten erbjuder 8 km välskötta sten- och sandstränder.

I byn kan du gå längs smala gator som leder till det vackra moriska slottet. Emblematiska hörn erbjuder små tapasbarer och mycket andalusisk charm.
Klimatet består av milda vintrar och heta somrar, och på grund av låg luftfuktighet har Salobreña det näst hälsosammaste klimatet i världen. Det finns ett konstgjort rev där du kan snorkla och dyka för att se ett rikt marint liv. För golfare finns en 18-håls golfbana 5 km öster om staden.

Info:
Sovrum: 3
Badrum: 2
AC: nej (det finns en ventilator i varje rum)
Pool: Nej
Garage: nej
Förvaring: ja
Havsutsikt: nej
Balkong: Ja
Tak på taket: ja
Boarea: 80 m2
Gemenskapsavgift: 24 €/månaden
IBI: väntande

Referens: SFsalobrenamodern

Pris: 135 000 €

info@spanskafastigheter.se

Vårt nyhetsbrev för östra Costa del Sol och Costa Tropical.

Guide till Salobrena.


Publicerat

i


Etiketter: