Lyxvilla i Cortijo San Rafael i Frigiliana

Cortijo San Rafael är ett mycket privilegierat och eftertraktat bostadsområde bara några minuter från den berömda byn Frigiliana. 5 minuter med bil till Nerja och dess stränder.
Denna lyxvilla har moderniserats och utökats så sent som 2017-2021. Allting präglas av en modern design och högkvalitativa material-val.

Lyxradhus i Frigiliana. Lanseras 2023.

Lyxvilla Frigiliana till salu


Huset har en hall med gästtoalett och gott om förvaring. Från den här hallen hittar du ingången till det rymliga och ljusa vardagsrummet med en matplats med familjebord. Stort kök med öppen planlösning (tillverkat i Tyskland) och det är fullt utrustat med apparater från Bosch, samt en köks-ö.. Från vardagsrummet kommer du till sovrummet med eget badrum med nedsänkt badkar och duschkabin.

Från vardagsrummet kan du gå in till kontoret/biblioteket med hemmabio. Vardagsrummet, köket, sovrum och kontor har alla direkt tillgång till uteserveringarna genom höga skjutdörrar.
Från entrén tar du trappan till de två första stora sovrummen med badrum
och en tvättstuga. Från samma entré går du in i den andra hallen med egen ingång med en dörr som leder till andra trappan. Dessa trappor tar dig till de tre andra sovrummen, två av dessa har också ett eget badrum. Det tredje enkelrummet har en dörr med egen ingång till badrummet i ett av de andra sovrummen.
Alla dubbelrum har sitt eget fullt utrustade och lyxiga badrum med walk-in duschar och en privat terrass med fantastisk panoramautsikt över bergen och havet.
Från kontoret kan du gå in i garaget med plats för 2 bilar, några cyklar och ett rymligt förvaringsrum. Baksidan av garaget används just nu som ett andra fullt utrustad frukostkök, inklusive tvättutrustning. Härifrån kommer du direkt till den täckta poolterrassen som erbjuder fantastisk utsikt och skugga för kvällsmiddagar och grillfester under sommarmånaderna.
Utomhusområden är utformade att smälta in i den vackra naturen med terrasser, i syd och väst, med sol eller skugga hela dagen.

Pool och en tropisk trädgård med för området typiska fruktträd.
Den 2000 m2 (gated) tomten har en ingångsport (kan automatiseras enkelt) och en parkeringsplats för 6 fordon tillsammans med ett inhägnad område för hundar.
Väggarna och taket i hela villan är väl isolerade, vilket gör temperaturen
behaglig under alla årstider.
Fastigheten har luftkonditionering i alla rum, fast internet (fiber) i nästan alla rum, satellit-TV, markiser, elektriska fönsterluckor, tvåglasfönster i PVC och aluminium,förinstallation för centralvärme, utomhusljusgivare, regnvattenuppsamling för automatiskt bevattningssystem, larmsystem och två 300 liter solpaneler för varmvatten.

Möjligheter

Villan kan lätt delas in i två separata hus.

  • Huvudbyggnad med 3 sovrum, 3 badrum, gästtoalett, tvättstuga, vardagsrum med matplats och kök.
  • Ett andra gästhus/pensionat med 3 sovrum, 2 badrum, ett kontor / vardagsrum och kök.

Referens: SF1751

Pris: 1495 000 €

Läs också: Lyxhus i Spanien.