Lyxlägenheter mitt på stranden i Los Monteros

Detta är ett komplex som ligger mitt på stranden i Los Monteros; Marbella. De billigaste lägenheterna är redan slutsålda så startpris för de återstående bostäderna i lyxsegmentet är från 913 500 €

[Uppdatering. Dessa bostäder är för tillfället inte längre till salu. Skriv till info@spanskafastigheter.se så återkommer vi med alternativ i närområdet.]

Obs, se också dessa lägenheter i en lägre prisklass i Los Monteros.

Lyxiga lägenheter i strandläge Los Monteros, Marbella

Lägenheterna består av 2, 3 och 4 sovrum belägna  mitt på  Los Monteros beach i  Marbella.
Anläggningen ligger alltså i första linje på stranden med vacker utsikt över bergen bakom sig.
Urbanisationen har mer än 10.000 m2 av lummiga tropiska trädgårdar och en utomhuspool med fantastisk utsikt,  24 timmars  säkerhetsövervakning.

Trädgården omges av små gångvägar direkt ut till stranden. Urbanisationen ligger i naturreservatet Los Monteros och du garanteras fullständig avskildhet och stillhet. Lägenheterna är byggda med första klassens material, inklusive ett fullt utrustat kök och många bekvämligheter och väl  utrustade säkerhetssystem. Varje lägenhet eller duplex har marmorgolv, home intelligence system, golvvärme,  garage för två bilar och ett förråd.

Dessa lyxiga lägenheter är designade av den berömda arkitekten Melvin Villarroel. Förutom 2, 3 och 4 rumslägenheter innehåller urbanisationen spektakulära duplex-takvåningar med Jacuzzi och grill på terrassen för att njuta av den fantastiska utsikten.

Urbanisationen har gemensamma utrymmen med  gym, bastu och uppvärmd inomhuspool.

Start priser från 913.500 € till 2.252.740 € för en takvåning.
Referens: SFLOsMonterosbeach

Läs också: lyxvillor med vackraste utsikten på Costa del Sol.