Lyxhus i Nueva Andalucia en investering för uthyrning i högre prisklassen

Magnifik modern villa med ”egen” sjö i hjärtat av Nueva Andalucia, Marbella. 

Uppdatering. Denna är såld. Skriv till info@spanskafastigheter.se för alternativ. Se också detta lyxhus i Nueva Andalucia.

Många av oss svenskar känner till Nueva Andalucia väl, många av oss bor här permanent, och vet att här finns det många vackra villor. Denna villa har allt ett hus i denna prisklass förväntas ha, såsom golv värme i hela huset, en 17 m pool, solterrass, Jaccuzzi och en fontän men den är unik på så sätt att den även angränsar till en sjö. Särskilt här i detta område, där allt är uppbyggt, husen ligger nära varandra och inga lediga tomter finns, är detta ett unikt läge, och dessutom i ett område som är såpass centralt.

Husbyggnaden består av 506 m2 boyta (maximalt utnyttjad) och tomten är 1269 m2. Man har rätt att bygga mer uterum som täckta terrasser eller separata byggnader av trä eller glas som t.ex gym, växthus eller varför inte en yoga studio. Med 4 stora sovrum, 4.5 badrum och stora öppna ytor som sömlöst kombinerar inne med ute, är detta ett objekt som kanske främst riktar sig till investerare.

Varför?

Som investeringsobjekt betraktat så är den här villan högintressant. Den genererade förra sommaren under högsäsong 90 000€  i semester uthyrningsintäkt och vill man nyttja den maximalt och enbart för uthyrning så har en kalkyl gjorts för resterande året på ca 65 000€, vilket ger en potentiell årlig hyres intäkt på ca 150 000 € (vi tror att med rätt marknadsföring kan detta öka ytterligare!).

I Nueva Andalucia kan man uppnå en realistisk beläggning på ca 50 – 70% av året med rätt marknadsföring pga att området är hög attraktivt inte bara för sommargäster utan även golfare som kommer till vår och höst. Villan ligger mitt i golfdalen med 6 kända golfbanor inpå knuten, de bästa och närmaste är Las Brisas, Los Narajos och Aloha Golf Club.
I och med att den fasta befolkningen i Nueva Andalucia i hög grad utgörs av europeer (mest svenskar och engelsmän) kommer också familjemedlemmar och vänner på besök under helger och lov, då högsäsongs priser även kan tas ut.

Community fee 952 €/år, IBI (årlig fastighets skatt): 2475 €/år, sophämtning: 139 €/kvartal.

Referens: SFvillaroma

Pris: 1,980 000 €

info@spanskafastigher.se


Publicerat

i


Etiketter: