Stor lyxvilla till salu Nueva Andalucia

Villa Tira är en fantastisk renoverad och stor villa med stor terrass belägen i ett prestigefyllt gated community i hjärtat av Nueva Andalucía, Marbella.

Denna rymliga villa har 5 sovrum och 5 badrum, vilket ger gott om plats för din familj och dina gäster. Förbered dig på att bli fängslad av den hisnande kombinationen av fantastisk havs- och bergsutsikt som skapar en idyllisk känsla som utstrålar lugn och naturlig skönhet.

Villa Tira – lyxhus i Marbella-området

Ta ett uppfriskande dopp i din privata pool, koppla av och njut av bastun och för de som söker underhållning erbjuder denna villa ett fantastiskt biorum där du kan fördjupa dig i dina favoritfilmer.

Dessutom kommer vinälskare att uppskatta den eleganta vinkällaren, som ger det perfekta utrymmet att förvara och visa upp din samling. Villa Tira bjuder in dig att omfamna ett liv i lyx och komfort.

Beläget nära alla bekvämligheter som närområdet kan erbjuda så du kan du njuta av det bästa av båda världarna – integriteten och exklusiviteten i ett gated community och enkel åtkomst till närliggande anläggningar.

REFERENS: SFvillatira

PRIS 2.795.000 €

TYP Villa

SÄNG 5

BADRUM 5

BYGGT 320 kvm

TOMT 920 kvm

TERRASS 235 kvm

ORIENTERING S/E

info@spanskafastigheter.se

Länk till vårt nyhetsbrev Marbella-området.

Hitta fler lyxvillor i Spanien här.