Lyxhus i Marbella Puerto Banus säljes till kraftigt rabatterat pris

[såld, men alternativ finnes. Skriv till info@spanskafastigheter.se] Detta hus ligger på en av Europas mest exklusiva adresser, vid Marbellas berömda hamn Puerto Banus. Ägaren köpte det för 1 200 000 Euro men behöver göra en snabb affär och säljer det nu för 390 000 Euro! Detta är förmodligen den mest drastiska prissänkning vi sett sedan krisen drog igång på allvar 2008.

Detta fantastiska radhus har 3 våningar, ca 150 m2 total yta och en terrass på ca 100 m2. Huset har havsutsikt och även utsikt över bergen runt omkring.

  • 3 sovrum
  •  3 badrum
  • Jacuzzi
  • A/C
  • Alarm
  • Marmorgolv, hög standard på material rakt igenom

I urbanisationen finns 3 poolområden (varav en är uppvärmd), gym och 24 timmars bevakning.

Bilder på radhuset vid Puerto Banus (några fler bilder finns att tillgå)

Den drastiska prissänkningen gör detta till ett fynd i sin kategori. Visserligen har krisen lett till en prissänkning på de flesta bostäder men just i lyxsegmentet, och särskilt då i Marbella, har inte priserna sjunkit lika mycket.

Just nu har det dock kommit ut en hel del bankobjekt, och vi samt flera andra internationella bedömare med oss, gör bedömningen att Marbella-området har de bästa bankobjekten i Spanien just nu. Detta hus står dock i en klass för sig själv när det gäller värde för pengarna. Inget bankobjekt vi sett i detta segment kommer ens i närheten (observera att just detta hus INTE tillhör banken).

Vi har nyligen skaffat ett kontor på Puerto Banus då marknaden här är mycket intressant, särskilt för våra internationella klienter (Marbella har varit en jetset-ort länge och kommer alltid dra till sig utländska investerare). Vill du boka visning skriv till vår huvudmäklare Anders Larsson på spanienkontoret@spanskafastigheter.se, eller ring 0034 669 738682 för snabbast behandling. Ange referens SFpuertobanus1

Läs också: