Lantvilla vid havet till till salu på spanska landsbygden (Costa Tropical)

För dig som söker ett luftigt boende nära havet, lite mer avskilt än i centrala Nerja rekommenderas detta hus starkt.

Mysigt hus med havsutsikt i Alfa Mar, Salobreña (33 km från Nerja).

[uppdatering 2024. Detta hus är sålt. Främst rekommenderar vi Torrox Pueblo och området mellan Torrox och Frigiliana för den som söker liknande typer av vilor. Priserna är bra och vägarna är okej däromkring. Många andra områden är väldigt otillgängliga och det kan även vara problem med bygglicenser etc. Vi rekommenderar även Moclinejo utanför Malaga för dig som söker billiga lantvillor nära havet.]

Guide till Salobreña.

Huset har ett våning och består av 2 vackra sovrum, varav en har en direkt utgång till en en avskild uteplats med pergola, 1 badrum, vardagsrum med matsal, kök, klädkammare och ett litet förråd. Runt hela huset löper en stor terrass där du kan njuta av den fantastiska utsikten.

Fastigheten är byggd på en 7800 kvadratmeter tomt, här hittar du också en 65m² carport som enkelt kan omvandlas till ett mindre gästhus.

För tillfället finns det ingen pool, men det finns licens att bygga en pool om så önskas.


Skatt: 250 €
Vatten: 50-100 €
Yta: 85 m2.
Referens: SFAlfamar
Pris: 295 000 €

Vill du se fler bilder och få mer information om visning etc. skicka mail till info@spanskafastigheter.se. Vi har även liknande objekt på landet i vår portfolio, som till exempel fincas i visst behov av renovering, eller stora lyxvillor.

Några bilder:

Läs också:

Vingård till salu Salobrena. Måste ses!

Guide Costa Tropical

Fynda villa i Spanien

Boka hotell billigt