Lägenheter till salu i Mijas Costa i vackra området El Chaparral

Vi har precis in fått in ett antal prisvärda lägenheter i Mijas Costa, i området El Chaparral för att vara mer exakt.

Bostäderna ligger i en ”gated community”, och har garage och privata förråd. Byggnationen har två gemenskaps-pooler i tropiska trädgårdar. Byggmaterialet håller högsta standard med spanskt marmor, air condition, etc.

Bostadsområdet är idealiskt beläget och det är bara ett par minuters bilresa till stranden, restauranger och butiker; samt endast 5 minuters promenad till busshållplatser för busslinjen till Fuengirola-Marbella.

Det stora sovrummet (du kan välja mellan 2 eller 3 sovrum) har ett badrum med Hidromassage och gott om utrymme och förvaring. Köket är väl utrustat med elektrisk ugn, diskmaskin etc. Dessutom ligger det en angränsande (separat) tvättstuga i anslutning till köket.

Vardagsrummen/matsalarna är ljusa och rymliga med en inbyggd öppen spis som leder mot en terrass i söderläge med havsutsikt.

Mijas Costa hör till kommunen Mijas vars huvudort Mijas Pueblo, den berömda vita byn, ligger högt beläget. Mijas Costa ligger dock närmare havet, granne med den gamla ”svenskbyn” Fuengirola. Det finns flertalet stränder i Mijas Costa och den största, Calahonda, är 4500 meter lång och 25 meter bred.

Det finns i nuläget (fler är på väg) sju golfbanor i Mijas Costa. El Chaparral Golf Club är ansedd att vara en av Solkustens allra bästa golfbanor.

Vi har lägenheter och hus till salu längs hela Mijas Costa, Marbella, Funegirola etc. Skriv till info@spanskafastigheter.se och berätta vad du söker, var och i vilken prisklass så återkommer vi med förslag åt dig.

Övrig info:

  • Priserna varierar från 155, 000 Euro (lägenhet med 2 sovrum) till 218, 000 för lägenheter med 3 sovrum. I genomsnitt kostar en lägenhet med 2 sovrum och havsutsikt cirka 175,000 Euro.

Några bilder

Läs också:

Hyr din bostad i Mijas Costa billigt via oss.

Hyra bil i Mijas Costa

Fler lägenheter och hus runt Marbella och Mijas Costa till salu