Lägenheter i Sierra Blanca, Marbella – Columbus Hills

[Uppdatering: Detta projekt är för tillfället inte längre till salu. Skriv till info@spanskafastigheter.se för alternativ]

I hjärtat av Sierra Blanca, Marbella, ligger detta fina bostadsområde där du kan njuta av solen och en strålande utsikt över havet och bergen.
Sierra Blanca är en delen av Marbella som har den högsta koncentrationen av exklusiva egendomar. Detta är inte bara av en slump då Sierra Blanca ligger bra placerat, nära Marbella centrum samtidigt som området har ändå en känsla av stillhet och avskildhet.

Detta är ett komplex med stil och elegans i ett privilegierat läge där du kan njuta livet på Costa del Sol med utsikt ända till Gibraltar och Afrika.
Anläggningen (totalt 60 bostäder) består av 2, 3 och 4 rumslägenheter, alla med utsikt över havet eller bergen. Komplexet har ett vackert poolområde  och trädgårdar som matchar de eleganta byggnaderna.

Columbus Hills är en vacker urbanisation med en kontemporär  och elegant design. Bostäderna håller mycket hög kvalitet, utsikterna är från denna plats är mycket fina, och det är som sagt nära till bekvämligheter och nöjen såsom shoppingcentrum, strandaktiviteter etc.

Sierra Blanca är ett eftertraktat område i Marbella då området har den högsta koncentrationen av bostäder i lyxsegmentet. Sierra Blanca ligger i ett område som präglas av ett behagligt lugn och avskildhet jämfört med centrum av Marbella. Shopping och barer och restauranger ligger ändå nära och kommunikationerna är mycket goda. I Sierra Blanca finns det också flertalet privatskolor i toppklass, och välskötta urbana parker, etc.

Allt är nära till hands: Marbella, Puerto Banus, och körtid till flygplatsen är mindre än 50 minuter.

Avstånd:

  • Det är 35-53 km till flygplatsen i Malaga.
  • 60-75 km till Gibraltar.
  • 12 km till Puerto Banus

Avstånd golfbanor:

  • Monte Paraíso Golf: 6’ – 2,5 km
  • Golf La Dama de Noche: 10’ – 6 km
  • Club Golf Las Brisas: 13’ – 6,5 km
  • Los Naranjos Golf Club: 13’ – 10 km

Läs om golfresor Spanien.

Priser från  370 000 € upp till 890 000 € för en  duplex. (i skrivande stund finns det 19 lägenheter till salu).
Referens: SFcolumbushills

Exempel: Lägenhet med 2 sovrum och 2 badrum. Byggyta: 100,58 m2, terrass: 31,19 m2, pris: 425 000 € plus IVA.

Skriv till info@spanskafastigheter.se för  er information. Skriv upp er på vårt nyhetsbrev för Marbella-området här.


Publicerat

i


Etiketter: