Lägenheter i exklusivt område på Costa Blanca (nära golfbanor; spa och pooler i området)

Det finns för närvarande ett antal nybyggda, riktigt fina, lägenheter till salu i Altos de Mediterráneo (Villa Martin) nära 3 golfbanor, hav och andra aktiviteter.

[Obs, uppdatering september 2014 från vår mäklare: Altos del mediterraño finns nu från 119 000 €, värt att notera och de är nu inne på fas 2 så första huset (fas 1) är nästan slutsålt i Villa Martin. Det är också en ny cykelväg från Villa Martin till havet och en ombyggd/nybyggd bilväg så acessen har förbättrats mycket. Värt att nämna precis som prissänkningen.”]

Samtliga lägenheter har havsutsikt och det är cirka 10 minuters färd med bil till havet (La Zenia stranden, Orihuela Costa). Det går också bussar hela tiden och det ligger en busshållsplats i området.

Såväl lägenheterna som Altos de Mediterráneo har en väldigt exklusiv och lyxig inramning med jazuzzi, spa, pooler, finsk o turkisk bastu och gym etc. som hör till området. Lägenheterna har dessutom privat parkeringsplats.

Precis bredvid bostadsområdet, bara 50 meter bort ligger Villamartin centrum med restauranger, ett torg med butiker etc. mm. På andra sidan bron cirka 2 km bort ligger Spaniens 4 största köpcentrum.

Om lägenheterna (samtliga har 3 sovrum och 2 badrum)

  • Nere med liten gård: från 125 000 Euro, 1:a och 2:a våningen.
  • På fjärde våningen: 122 000 Euro med stor balkong på 20-23m2!
  • Högre upp från 157 000 Euro, med takterass pa 44m2.

Lägenheterna har en boyta på mellan 72-75 m2. 

Vitvaror ingår i samtliga lägenheter. Förinstallerad a/c samt golvvärme i badrummen.

Skriv till info@spanskafastigheter.se för mer information och bilder. Ange referens SF301408

Bilder: