Lägenhet till salu i högt eftertraktade Tuhillo Parador Nerja

[Såld. Skriv till info@spanskafastigheter.se för alternativ]

Läge, Läge och läge på denna fantastiska lägenhet “ First Line ” belägen i Edificio Tuhillo, ett av de mest eftertraktade lägenhetskomplexen i Parador-området i Nerja. Lägenheten har en stor terrass med fantastisk utsikt över den gemensamma poolen, grönområden och ut mot Medelhavet. Totalrenoverad 2016 till en mycket hög standard, lägenheten består av tre sovrum (ett används för närvarande som kontor), ett badrum, fullt utrustat kök och ett stort vardagsrum och matplats som vetter mot terrassen.

Det ljusa vardagsrummet har en säkerhets skjutdörr med treglasfönster från golv till tak som ger tillgång till en täckt terrass med fantastisk havsutsikt. Denna terrass har en trappa som leder ner till den gemensamma poolen och trädgården. Nya tvåglasfönster med persienner och myggnät, fullt utrustat kök,.


Ytterligare funktioner: Nya dubbelglasfönster med persienner och myggnät, 60X60 keramisk klinkergolv, förnyade vitvaror i köket, anodiserade aluminiumräcken, nya vattenrör och elektriska ledningar, elektriska element i sovrummen, aluminiumsäkerhetsdörr vid entrén.


Edf. Tuhillo är ett mycket eftertraktat lägenhetskomplex som ligger mindre än 100 meter från den vackra Playa Carabeillo och inom nära avstånd från lokala restauranger, kaféer och mataffärer. Den berömda stranden Burriana och Balcon de Europa ligger båda inom gångavstånd.

Sverigekontoret bor, när möjligt, helst på just Tuhillo vid besök i Nerja på grund av det perfekta läget. Centralt läge, nära staden och stranden men ändå inte stökigt. Bra caféer etc på gatan.

En av de bättre köpen man kan göra för dagen för uthyrning.

Gemenskapskostnad: ca 121 € /månad 
Fastighetsskatt:  412 € /år
M2: 101 byggyta

Referens: SFJG Tuhillo
Pris:  590 000 € 

Lägg till er på vårt nyhetsbrev här.

Läs också:

De bästa köpen i Nerja för dagen.

Vårt mest rekommenderade projekt Costa del Sol 2023


Publicerat

i


Etiketter: