Lägenhet nära historiska kvarteren och SOHO i Malaga

Rymlig lägenhet till bra pris på första våningen med hiss i urbaniseringen Residencial Los Arcos, Malaga, med precis allt du kan önska dig inom några få minuters gångavstånd!

Det finns tre stora shopping centers inom 5 minuters avstånd (Vialia centro, Larios centro och
El Corte Inglés). På samma avstånd har ni även Soho och Málagas gamla stadskärna (centro historico) där man kan strosa runt bland alla härliga affärer, restauranger, salumarknader och
caféer.

Eller varför inte njuta av en dag på stranden? Den fantastiska stranden playa Misericordia ligger på bara några få minuters avstånd från lägenheten och det är lätt hänt att det blir någon timme där under de många varma dagarna här nere.

Att man har både tågstation och busstation bara ett kvarter bort är också väldigt bekvämt om man så ska till flygplatsen, resa runt lokalt eller inom Spanien. Lägenheten i sig består av vardagsrum, 4 sovrum, 2 badrum, fullt utrustat kök med tvättrum och är 110m2 stor.

Köket och 2 av sovrummen har utsikt mot byggnadens innergård medan vardagsrummet med sin terrass och de 2 andra sovrummen har utsikt mot urbaniseringens vackra och välskötta privata trädgård. Finns möjlighet att inkludera vissa möbler om så önskas vid eventuell försäljning.

IBI: 211€/år      
Comunidad: 73€/månad

Adress: Calle Ayala 11, Málaga

Referens:

Pris: 244 400 €

info@spanskafastigheter.se