Fiskeby

Lägenhet Kanarieöarna – Gran Canaria

Vy över AgaeteLetar du efter en lägenhet på Kanarieöarna? Vi gillar läget, och priset, på denna lägenhet i den lilla fiskebyn Agaete på Cran Canaria.

Obs, från och med 2014, och vårt unika samarbete med LaCaixa är det bankobjekt som är det bästa köpet på Gran Canaria. Tveklöst.

På Gran Canaria endast 3 mil från huvudstaden Las Palmas ligger staden Agaete och den populära badorten Puerto de Las Nieves. Här är vattnet rent, och de underbara fisk- och skaldjursrestaurangerna avlöser varandra. Lanskapet består av djärva miljöer med dalgångar och branta berg. Detta är Kanarieöarna när de är som mest spännande i vårt tycke. På Agaete växer det för övrigt frukter som papaya, mangos, bananer, apelsiner och andra subtropiska växter. Området är sedan länge känt för att vara ett tillhåll för konstnärer vilket också förklarar den stora andelen gallerier på denna nordvästra del av Gran Canaria.

Fiskeby Kanarieöarna
Vacker fiskeby

Staden är över 500 år gammal, och är värd för en av de största årliga festivalerna på hela Kanarieöarna, Iglesia de la Concepcion. Lägenheten ligger i ett bostadshus med tre våningar. Den har två sovrum, vardagsrum, badrum och kök. Dessutom finns det utrymme för en tvättmaskin, garage och ett källarförråd. Lägenheten håller hög byggstandard och är mycket prisvärd. Övrig info

  • 78 kvadratmeter
  • Avstånd till Puerto de las Nieves cirka 15 minuter
  • Pris: 115, 000 Euros
  • Vill du ha mer information om denna lägenhet eller andra lägenheter på Kanarieöarna maila: spanienkontoret@spanskafastigheter.se

Några bilder: Lägenhet på Gran Canaria Läs mer: Läs mer om att köpa lägenhet på Kanarieöarna. Information för dig som vill hyra lägenhet på bland annat Gran Canaria.