Lägenheter i Marbella – i berömda byggnaden Skol

Byggnaden SkolByggnaden Skol är ett välkänt landmärke i centrala Marbella. Skol var från början ett hotell som byggdes på 70-talet. Många anser att Skol är en av Solkustens starkaste symboler från tiden då området först exploderade i popularitet.

Omgiven av tropiska trädgårdar ligger byggnaden perfekt placerad vid stranden. I trädgårdarna som är gemensamma för de inneboende i byggnaden återfinns även två stora pooler, kafé och restaurang. Byggnaden som är inhägnad har dessutom en hög säkerhet.

På grund av lägenheternas läge och berömda rykte är detta en bra investeringsmöjlighet för den som vill hyra ut sin lägenhet stora delar av året och dra in en fin passiv inkomst. En lägenhet i denna kända byggnad, i detta läge, är det alltid stort sug efter oavsett tid på året.

Just nu finns det 2 lägenheter till salu i Skol, Marbella

En duplex-lägenhet med 2 sovrum och 1 badrum. Terrass på 5 m2. Byggyta lägenhet: 65 m2. Pris: 395 000 €

Den andra lägenheten i Skol har 1 sovrum, 1 badrum och en terrass på 10 m2. Byggyta: 68 m2. Pris: 280 000 €

Några bilder:

Läs också:

Guide till Marbella

Flyg till Malaga

Uthyrning Marbella.

Publicerat av Anders Larsson

Vår huvud-mäklare Anders Larsson bor några meter från beachen på Costa del Sol, med sin spanska fru och barn. Han har bott på Solkusten i över 20 år.

Ett svar på ”Lägenheter i Marbella – i berömda byggnaden Skol”

  1. Hej, jag heter Nova.
    Jag skrev till er ang annonsen om duplex-lägenheten för en vecka sedan. Jag undrade då om den lägenheten var vänd med sin terrass mot vattnet? samt frågade om skissen på den. Någon kontaktade mig och sade att lägenheten var vänd mot havet och att den ligger väldigt nära. Personen i frågan skulle återkomma med fler foton och skiss på lägenheten.
    Önskar gärna andra liknande centralt belägna förslag med terrass, havsutsikt samt havsnära

    Mvh Nova

Kommentarer är stängda.

Scroll down to content