Lägenhet vid stranden i Centrum av Nerja (Acapulco Playa)

Denna lägenhet gick först ut i vårt nyhetsbrev. Skriv upp er här. Följ oss på Facebook här.

Se också vår kontinuerligt uppdaterade artikel om de bästa köpen i Nerja här och nu.

[UPPDATERING 21/2] Denna sålde 7 timmar efter den kom ut. Om ni söker efter en lägenhet i denna typ av läge bör ni skriva upp er på vårt nyhetsbrev, samt skriva direkt till info@spanskafastigheter.se så vi vet exakt vad ni söker och kan nå er direkt, helst innan vi ens publicerar objektet (om möjligt). Det säljer mer i Nerja nu än innan krisåren.

Unikt läge precis vid kanten av Medelhavet. Acapulco Playa är en av de mest eftersökta urbanisationerna i Nerja och det var länge sedan (oktober 2016, den sålde direkt) vi fick in en lägenhet i någon av dessa få byggnader vid stranden. Lägenheten (ca. 50 m2) har ett sovrum och ett badrum. Nyrenoverad med en stor terrass med havsutsikt. Det finns gemenskapspool och parkering i området. Belägen ett par minuters promenad från Europa-balkongen. Detta är ett av de bästa områdena för uthyrning på Costa del Sol.

Referens: SFacapulco
Pris: 245 000 €

info@spanskafastigheter.se
——————————-
OBS! Projektet med nyproduktion Balcón del Mar har sålt slut. Det är dock möjligt att 1 eller 2 lägenheter kommer tillbaka i samband med att första betalningen ska in inom kort. Skriv till oss om du vill ställa dig i kö. Ange vilken typ av lägenhet du kan tänka dig (1, 2 eller 3 sovrum). Samtliga lägenheter har utsikt rakt över havet. Ange helst också telefonnummer så vi kan nå dig snabbt. Skriv till info@spanskafastigheter.se
Läs mer om Balcón del Mar här.

Bilder på lägenheten vid Acapulco Playa:


Publicerat

i


Etiketter: