Hus till salu i Marbella

Det är inte det lättaste att få tag i billiga hus i Marbella trots den långdragna krisen på bostadsmarknaden i Spanien. Marbella är ett exklusivt område, och har inte drabbats lika hårt av nedgången. Men det finns förstås undantag och våra mäklare på västra Solkusten har stenkoll på marknaden. Prenumerera på vårt nyhetsbrev med de mest prisvärda bostäderna på Marbella och övriga västra Costa del Sol.

Detta hus som vi ville visa för er är en villa som ligger i Nueva Andalucia (nära Puerto Banus), som har 2 sovrum, ett badrum och säljes delvis möblerat.

Missa heller inte dessa bankåtertagna radhus.

Huset har en privat trädgård, säkerhetssystem, täckt terrass och förvaringsutrymme. Huset ligger nära golfbanor och det finns affärer, restauranger och annan kommersiell verksamhet i närheten.

Själva tomten ligger på 250 m2 och har även ett separat verktygsskjul (med en terrass på taket). I den härliga trädgården, som är ganska väl tilltagen, återfinns det bland annat ett citronträd som ger riktigt stora och, enligt informationen vi fått, välsmakande citroner!

Övrig information:

  • 80 m2.
  • Pris 154, 000 Euros.
  • Endast ett par minuters bilfärd till populära hamnen Puerto Banus.
  • Nära till flygplatsen i Malaga.
  • Ange referens SF1960352.
  • Skriv till spanienkontoret@spanskafastigheter.se för fler bilder och information.

Några bilder:

Vill du få mer information om de mest prisvärda husen till salu i Marbella med omnejd just nu? Skriv till spanienkontoret@spanskafastigheter.se och ange specifika önskemål (renoveringsobjekt, pool, antal sovrum, prisklass, område, etc) så skickar vi de mest prisvärda villorna just nu.

Vi har även ett stort urval med lyxhus till salu i Marbella.

Det finns även ett begränsat urval av bankobjekt vad det gäller villor i och omkring Marbella. Dessa säljer dock slut väldigt fort så det gäller att vara förberedd att kunna komma ner med kort varsel, och att ha finansiering klar i god tid.

Läs också:

Tips på uthyrning av hus i Spanien

Flyg billigt till Malaga

Boka hotell innan resan

Tänk på detta innan du hyr bil i Marbella

Publicerat av Anders Larsson

Vår huvud-mäklare Anders Larsson bor några meter från beachen på Costa del Sol, med sin spanska fru och barn. Han har bott på Solkusten i över 20 år.

Scroll down to content