Hus på Costa Tropical – fantastiskt pris och läge i Salobreña

Charmigt radhus beläget i Salobreñas gamla stan

.

Townhouse med två sovrum, privat takterrass och en förbryllande charm i hjärtat av gamla stan i Salobreña gör detta till ett prisvärt objekt med mycket potential.

Radhus i Salobrena – Costa Tropical

Kvadratmeterna är välplanerade och uppdelade på tre plan varav första består av vardagsrum, kök, matsal samt en elegant trappa som leder dig upp till två stora sovrum. 
Mellan dessa sovrum är utgången till takterrassen som har en utmärkt utsikt över gamla stan och medelhavet.

Med en liten investering och vilja går det även att utöka terrassen.

Fakta:

IBI: ca 230 €/År

Sovrum: 2

Badrum: 1

Boyta: ca 100 kvm

I närheten ligger bland annat Almunecar och golfbanan Los Moriscos Club de Golf. Avståndet till Malaga är endast cirka 8 mil och till Granada är det 7 mil. Costa Tropical (kallas också Granadakusten i vissa sammanhang) anses ha det bästa klimatet i Europa, med inte för varma somrar och milda vintrar. Här odlas bland annat den tropiska frukten Chiriomoya. Trots det tropiska klimatet så är det spektakulärt nog under 2 timmar till skidåkning i Sierra Nevada!

Huvudstäder på Costa Tropical är Motril och Almunecar. Dessa städer, ja hela området, är mycket uppskattat eftersom det ligger få turistanläggningar här.

Under hus-boomen i Andalusien så kunde man helt enkelt i detta område inte komma överens om en byggnadsplan. Då ansåg man att man ”missade tåget”, men nu är det snarare en styrka för området i stort. Detta hus rekommenderas starkt för den som vill bo lite avsides vid havet, men ändå ha nära till stora städer, flygplats, etc.

Övrig information:

  • Referens: sfsalobrena
  • Pris: 115 000 € (prissänkt 21/3 från 135 000 €)
  • info@spanskafastigheter.se

Några bilder: