Grön energivilla till salu i Frigiliana utanför Nerja -stor odlingstomt och solpaneler

Detta är en mycket spännande fristående villa belägen på landsbygden i Frigiliana som inte bara ger ägaren fullständig självförsörjning för både el- och vattenproduktion, utan också genererar en årlig inkomst från marken tack vare odlingen av en generös mängd avokadoträd.

Se även dessa stora och lyxiga radhus i Frigiliana. Nyproduktion.

Villan ligger cirka 12 minuters bilresa från prisbelönta, pittoreska Frigiliana-byn med bra tillgänglighet och det är bara en kort sträcka av grusväg på cirka 400 meter som leder in till fastigheten.

Villan är organiserad över två våningar; på första våningen finns det öppna vardagsrummet, matsalen och köket som är modernt och ljust med en vedeldad kamin. På samma våning finns också ett sovrum och ett badrum med dusch.

En våning ner finns två mycket stora sovrum och ett badrum med badkar och dusch ovanför.

Fastigheten ligger i söderläge och har en stor täckt veranda, inbyggd grill, en privat pool och en separat västvänd balkong, alla perfekta för att njuta av året runt. Dessutom finns det två förråd och en toalett som nås utanför huset.

Villan har två privata vattenbrunnar som är anslutna till en 50 000 liters privat vattendepå som försörjer huset och marken med allt vatten som behövs, inklusive det automatiska vattenirrigationssystemet som är installerat över hela jordbruksmarken.

Marken är totalt 10 000 m2 och erbjuder en stor mängd avokadoträd som är i full produktion och ger ägaren en årlig inkomst.

Villan drar också nytta av att vara självförsörjande inte bara för vatten, utan också för elektricitet tack vare de nyligen installerade 14 elektriska solpanelerna. Dessa paneler genererar kraft för både hemmet och marken, sådana gröna energifunktioner som dessa ses sällan i fastigheter i detta område.

En utmärkt fastighet att odla och leva det lugna livet i, såväl som en utmärkt investering för framtiden.

3 sovrum 2 badrum

Yta: 130 m2

Tomtyta: 10 000 m2

Referens: Sf622

Pris: 375 000 €

Vårt nyhetsbrev.

Se också:

Bästa köp i Nerja-området.